resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 436
    "başka bir maçta ise ligde hiçbir hedefi olmayan rakibimizin kalecisi 90+3’te gol için kalemize geldi.. ne işi var ki kalecinin bizim kalede!"

    söyledi mi bilmiyorum ama gökhan gönül böyle bir laf söylediyse şu cümle bile her işe nasıl bakıldığının özeti. doğru ne işi var diğer takımın sizden puan almak için, sadece siz varsınız sahada, uğraşıp yenerseniz ne ala, rakibin sizin gibi çalışıp didinmesinin arkasında her daim bir şey ararsınız, adaleti sadece kendiniz için tesis edilmesi gereken bir kavram olarak görürsünüz, sadece sizin kazandığınız maçlar alınteriyle kazanılır, rakip mazallah kazanırsa falan başka takımlar vardır işin içinde, kesin. "hiçbir hedefi olmayan" ne demek gökhan gönül "hiçbir hedefi olmayan" ne demek, her spor müsabakasına her takımın belli bir hedefle çıktığını, sahada kazanmak için mücadele edecek 2 takım olması gerektiğini ne zaman anlayacaksınız, defalarca "hedefsiz" takımlara puan verip dünya-avrupa şampiyonasına katılamayan bir milli takımın sağ beki olarak!

    bir gün gelip "hiçbir hedefi olmayan" bir takımda oynamazsın dilerim gökhan gönül, ola ki bir gol falan atarsın son dakikada "hedefi olan" takıma karşı diye...
App Store'dan indirin Google Play'den alın