• 424
    "bugünü tarihe not düşün.. galatasaray türkiye'yi uefa'ya ihbar etmiştir.. sonuçlarına hep beraber katlanacağız" demiş tff başkanı.

    bir gazeteci de sormuyor ki, ''nedir bu katlanacağımız sonuçlar?''

    ne yapacak uefa ve fifa? sırf galatasaray şikayet etti diye türkiye'ye tavır mı alacak, ceza mı verecek? yoksa süreci sulandırmak için harcanan çabayı cezalandırmak adına türkiye'ye yaptırım uygulandığında, ''bakın bakın, hep galatasaray yüzünden bunlar!'' diyebilmek için zemin mi hazırlıyorsunuz?

    ne ala memleket. ''özellikle bugün bir kulübümüz'' şike yapsın, federasyon yöneticileri korkularından kendisinin telefonlarına çıkamasın, tahkim kurulunu, pfdk'yı, yayıncı kuruluşu, ezik anadolu kulüplerini zaptetsin ve sen tüm bunlara karşı harekete geçmek için kılını kıpırdatma... ama galatasaray sesini yükseltirse ''sonuçlarına katlanacağız!'' hayır efendim, hep beraber katlanacağımız sonuçlar, sizin basiretsiz davranışlarınızın doğurdukları...

    galatasaray yönetimi, ''bakın, gerginlik artmasın, biz zaten sizin sesinizi duyuyoruz'' diyerek, taraftarının sokaklara dökülmesini engellemiş bir yönetimdir. oysa yaşanan süreçte gördük ki, ağlayıp sızlanmak, taraftarı sokağa döküp olayları ateşlemek ve bundan rant elde etmeye çalışmak ne kadar da kolay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın