• 415
    "federasyonumuzu hukuka aykırı davranan bir kurum olarak lanse eden ve yurtdışına şikayet etme gibi tarihi yanılgıya düşenleri, türk futbol tarihimiz affetmeyecektir" diyen bir garip ali demir kendisi. şike yapanlari affeden necip futbol tarihimiz, şike yapmayan, dogru duzgun rekabet kurallarini isteyen galatasaray'a aba altindan sopa gosteriyor. aferin.

    ulan sayin aydinlar, yurtdisina sikayet ne demek? sen uefa'ya, fifa'ya bagli degil misin? onlarin belirledikleri kurallar çerçevesinde yonetmiyor musun futbolu? o zaman uefa'nin, fifa'nin kurallarini hatirlatmakta ne sakinca var? senin bugun veremedigin, taraftari ve sponsoru oldugun fenerbahçe'yi korumak ve kollamak için veremedigin cezalari vermedigin için turkiye'nin futbol takimlari uluslararasi arenadan yillarca yasakli olabilirler. sen mi odeyeceksin temiz takimlarin kayiplarini? derdin ne senin sayin mehmet ali?

    şike yapilmadi de ceza verme, tamam. ama elinde tum belgeler varken, "belge var ama aciklayamayiz, ceza veremeyiz" dersen, o tff talimatnamesi niye var o zaman? sen baskani oldugun kurumun kurallarini, evrensel spor hukuku ilkelerini niye reddediyorsun? galatasaray ile ilgili olarak elinde en ufak bir sey olsaydi eger, kume dusurecegin o kadar belli ki senin. gozlerin sari laci çubuklu bakiyor.

    sen de kurtaramayacaksin o şikeci takimlari. başkani, as başkani, ikinci başkani, stat muduru, altyapi sorumlusu falan tutuklu oglum bu takimin. daha neyin derdindesin sen? ben nasil guveneyim senin yonetecegin lige? hadi git simdi fener'e olan sponsorluk sozlesmenin bedelini arttir.

    ali demir kilikli seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın