• 350
    gun itibariyle parcali (ki parcali demeye bin sahit ister) olanindan bir adet aldigim formalardir. parcalisi tam degil, yani arkasi duz kirmizi, renkler ters yerlerde vs. su an icin buna takilmiyorum, hatta ve hatta ustundeki amblem dikis olmus guzel olmus, ulker yazisi cok buyuk tarzinda detaylar hakkinda da yorum yapmak istemiyorum, bu detaylari zaten gunlerce bu sayfalarda dillendirdik.

    benim soylemek istedigim sey galatasaray yonetimine. biliniz ki bu taraftar, uzerinde o efsane armanin oldugu her urunu gider satin zlir. satin alinmayacak forma yapmaniz icin, cok usta dizayn ustalari, tasarimcilar bulmaniz lazim ki en kotu formaya bile o armayi koyun, bu taraftar gider, onu da giymesini bilir. onemli olan armadir bizim icin.
    ancak sunu da bilin eger ki biz formalari begenmiyorsak bir turlu, bunlar detaylardan kaynakli olabilir, cok secici baktigimizdan dolayi olabilir. cunku biz siradan hicbir dizayni kendi armamiza yakistiramiyoruz. ozenli olmasini, ustunde calisilmis olmasini istiyoruz. bu yuzdendir ki bu tarz formalar geldiginde burun kiviriyoruz, ancak merak etmeyin, yine de gidip aliyoruz.

    tek istegimiz madem takimin gucu ve olanaklari var, bastirin biraz, ustune gidin, armaya yakisan gercek formalar gelsin.

    bizim armamiza formalar yapilsin, yapilmis formalara armamiz yapistirilmasin!
App Store'dan indirin Google Play'den alın