resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 168
    (bkz: katil)

    (alinti: rakibi ile girdiği bir pozisyon sonrası yerde kalan emre belözoğlu, sağlık görevlilerinin yardımı ile saha kenarına alındıktan sonra, kendisine faul yapan cangele'yi tehdit etti.
    işaret parmağı ile boğazını kesme işareti yapan emre, "sen bittin" dercesine rakibini tehdit etti.

    emre tedavi olurken, kendisine faul yapan cangele’ye “sen bittin” der gibi mesajını yolluyor!

    antu.com: olmadı emre! yakışmadı...

    "hep destek tam destek" sloganıyla zor dönemlerde de takımının yanında olma bilincini aşılayan antu.com, yeri geldiğinde öz eleştiri yapılması gerektiğini de net bir şekilde ortaya koydu. antu.com, kayserispor maçında saha kenarından rakibine tehdit savuran ve yakışıksız hareketler yapan emre'yi eleştirdi !..

    antu.com'da "olmadı emre! yakişmadi!!!" başlığıyla yayınlanan yazıda şu ifadelere yer verildi:

    "kayserispor`la deplasmanda oynadığımız ve takımımızın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın 63.dakikasında rakibinin sert müdahalesine maruz kalan emre belözoğlu, saha kenarında tedavisi sürerken üzerindeki formaya yakışmayan hareketler sergiledi!

    saha içindeki muhatabına futbol ve sporla alakasız, çirkin hareketler yapan daha sonra oyuna tekrar dahil olan, ancak teknik direktörümüz aragonesin akıllıca müdahalesiyle 68.dakikada oyundan alınan emrenin hareketlerini tasvip etmiyoruz!

    mahalle kavgalarını andıran, profesyonellik ve sportmenlikten uzak bu tür davranışlara kim sebep olursa olsun kayıtsız kalmamız mümkün değil! bu kişi kendi sporcumuz veya yöneticimiz olsa dahi!

    öfkesine hakim olamayan emre`nin de bu görüntülerden rahatsızlık duyacağını düşünüyor, en kısa zamanda özür dilemesini bekliyoruz!")
App Store'dan indirin Google Play'den alın