• 368
    önündeki interneti bile doğru düzgün kullanmasını bilmeyen itici sesli futbol cahili. neymiş efendim bundan tam 13 sene önce bugün** xavi real madrid'e golünü atmış da 18 yaş ile el clasico'da gol atan en genç oyuncu olmuş.

    yok ya?

    http://en.wikipedia.org/...rcopa_de_Espa%C3%B1a

    bak bakalım xavi kime atmış golü? zaten o sezon ligde attığı tek gol de real valladolid'e karşı. siksen olduramazsın yani net kafalıyor bizi.

    ya ne biçim insanlar var bu dünyada arkadaş anasının amına koyayım ben böyle kaderin, burada boşu boşuna göt büyütüyoruz biz, mikrofon onda nasıl olsa salla babam salla...

    ertem bak bana bak hele oku burayı iki dakika;

    raul gonzalez blanco la liga 1995-1996 sezonunun 5. haftasında oynanan 1 ekim 1995 real madrid barcelona maçının 12. dakikasında ağları sarstığında henüz ve gerçekten 18 yaşındaydı.

    ayrıca,

    el clasico'da en çok gol atan kişi 11 gol ile raul, hele hele artık onu geçtiğini iddia ettiğin messi değil, 18 gol ile alfredo di stefano'dur. raul'un toplam 15 golü vardır. en güncel haliyle 13 gole sahip messi'ye daha gelene kadar 14'er gol ile cesar rodriguez alvarez, francisco gento ve ferenc puskas var.

    lig gollerini kastettim sadece falan deme kıvıramazsın. rakamlar azalsa da sıralama değişmiyor.

    twitter yok ki amk olsa basıcam kalayı...

    not: ya arkadaş hala geçmedi sinirim, olm sen önce işini düzgün yap, milyonları ekran başında kafalama hele bi, malum çok da aydın bir millet değiliz hani senin gibi artistler ne derse kalıyor, millet onu bilgi belliyor, yani sözün özü önce bir adam ol, sonra ister rüştü'yü yala ister evra'nın kardeşlerine hallen, ister messi'yi organik ilan et...
App Store'dan indirin Google Play'den alın