resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 2249
    gercekten cok kafa karistiran bir oyuncudur. simdi nedir bu adamin ustun meziyetleri? suratli, fiziken cevik, cabuk ve hizli, yuksek kondisyonlu ve istikrarli olmasi. bu konuda herhalde hemfikiriz. sabri'yi bu takima tasiyan da bu ozelliklerinin iyi degil belki de olaganustu olmasidir da diyebiliriz. diger yandan eksilerine bakarsak, dogru pozisyon alma konusunda yasadigi sikintilar ve teknik kapasitesine bagli olarak pas ve ortalarinin basarisizligi da sanirim one cikanlar olur. bu konuya da cogu kisi katilir herhalde. simdi her oyuncunun artilari ve eksileri olabilir ama bu adamin eksilerini bir arada dusununce oynayacagi uygun bir pozisyon bulmak da cok zorlasiyor. sag beke koyuyorsun, hizlidir, cabuktur diye, defansif anlamda pozisyon hatalari pahaliya patliyor. sag acik gibi oynatayim diyorsun yine hiziyla akip gitsin diye, bu sefer ortalar, sutlar daglara taslara gidiyor. ortaya cekeyim yuksek kondisyonuyla pres yapsin diyorsun, bu sefer de pas trafiginin agzina siciyor.
    tamam, adamin iyi oldugu konular gercekten takdire sayan, galatasaraylilik ruhu da iyi, helal olsun kocumuzdur falan da, kendisinin ideal olarak oynayabilecegi bir pozisyon yok gibi. galatasaray gibi buyuk bir takimda en azindan bu eksiklerle yer bulmasi bence cok zor.

    not: her zaman oldugu gibi sabriyle ilgili olan bu entrymde de herhangi bir dalga gecme, espriler, sakalar falan yoktur, tamamen kisisel bir teknik analizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın