• 393
    niyeti iyi olmayan adam. bir kere ben katılıyorum evet savunma hakkı verilmesini hakkında iddia olan kişiler hakkında. buna itiraz eden ister benim taraftarım olsun, ister başka biri onun insanlığından da şüphe ederim. savunma hakkı kutsaldır arkadaşlar kim olursa olsun. üstelik bir gün bizim başımızda gelebilir bir birey olarak. ama...

    işte bu ama bütün olayın gidişatını değiştiriyor. bu adam haktan hukuktan yana olduğu için savunma hakkı istemiyor. ya da olayları bu raddeye bu yüzden getirmedi. adamın amacı farklı. onu da herkes biliyor fenerliler dışında. sistemdeki boşluktan yararlanmaktan başka bir şey değil ve de yüzde bir milyar samimiyetsiz bütün yaptığı işler. sırf kendi taraftarı olduğu takımı koruyabilmek için ortaya sirk kurulmuş. bunu da maymunlar atlar oynuyorlar. bizi de kafasına baş sokuldulğunda ısırmayan aslan sanıyorlar.

    davasında samimi olsa diyeceğim ki adam savunulabilir. ama dediğim gibi art niyetli kendisi, ve de hukuktan yana olduğu için yapmıyor. sadece bir takım menfaatçileri korumak için uğraşıyor. adaletsizliğin binbir türlüsünü yapıyor. bu yüzden bu adamı en ufak şekilde savunan her kimse gitsin bi elini yüzünü yıkasın. ya da beynini yıkatsın. görünüşe göre bi reset lazım o beyne.
App Store'dan indirin Google Play'den alın