• 11
    saatinin önceden belli olması ile tüm kamuoyunun ne kadar aptal yerine konulduğunun bir göstergesi olan basın toplantısıdır.

    hayır yani haftalardır kouşulan, etik kurulu tarafından haftalarca incelenen, yüze yakın kişinin gözaltına alınıp bir çoğunun cezaevine gönderildiği bir soruşturma ile ilgili kararı vereceğin, gergin ve hararetli geçmesi muhtemel bir toplantının 15:30 da başlayıpta 17:30 da biteceğini nasıl öngerebiliyorsun ey fenerasyon? hiç mi görüş ayrılığı olmayacak bu toplantıda? hiç mi planlanandan daha geç bitme ihtimali yok bu toplantının? nasıl iki saat zaman verebilirsinki önceden? ders saatimi bu? 17:30 da zil çalacak ve bitecekmi herşey?

    sadece futbol değil, bu tarz tüm toplantıların bitiş saati belli değildir, mgk, yaş, vesaire tüm toplantılar belli bir saatte başlar ama ne zaman biteceği belli olmaz, çünkü toplantının gidişatı belli değildir ve alınacak kararlar kritik kararlardır. o yüzden bütün basın kapıda toplantının bitmesini bekler.

    bunlar* önceden belirlediğine göre bitiş zamanını, karar çoktan verilmiş, sadece göstermelik bir toplantı yapılıyor, yine bir tiyatro oynanıyor, sonuç olarak türk halkı yine aptal yerine koyuluyor demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın