• 62
    kendisini ilk defa 2011 avrupa basketbol şampiyonası öncesindeki hazırlık maçlarında seyrettim. daha önceden sadece ismini ve 5 numara oynadığını biliyordum. izledim maçlarda yere göğe sığdırılamayan, yüceltilen enes bu mu dedim. 1 seneden fazla basketbol oynamadığın göz önüne alıyorum tabikide ama o kadar yüceltilen birisini bu kadar uzun süre basketbol oynamasa bile kalitesini belli edecek detayları bizlere gösterebilirdi.

    öncelikle savunmada hele ki savunmasıyla ön plana çıkan bizim milli takım için oldukça yetersiz. rakibin 5 numaralarına karşı sert savunma yapamıyor, yardımlara gitmiyor. hücumda ise ne sırtı dönük oynayabiliyor ne de hareketli bir oyun sergileyebiliyor.

    açıkçası vasat bir oyuncu olduğu izlenime kapıldım. nba draftında önemli sıradan draft edilmesi tabikide büyük bir olaydır ve bu onun kaliteli olduğunu gösterir fakat milli takım performansı biraz düşündürücü.

    umarım dedikleri gibi çok büyük oyuncu olur ve ülke milli takımımıza büyük katkı verir.

    önemli bir ayrıntı ise biraz fazla şımarık ve olduğundan fazla yüksek uçuyor olması. biraz daha mütevazi olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın