• 6
    hezeyandan başka bir şey değil bana göre. yıllardır komplo teorileriyle büyüyen bir nesilden kendine güven beklemek de zaten biraz tesr. onun dışında olay bu boyuta geldikten sonra öyle bir şey yaparlarsa diyorum ki sikerler oğlum hepimizi sikerler.

    uefa'nın açıklamalarını sanırsam pek çok kişi okumamış ingilizce. uefa orada açık bir şekilde hem işlerin hızlı yapılmasını, hem de her şeyin ortaya çıkarılmasını istediğini diplomatik bir dille emrediyor. zaten bu etik kurulu felan işin içine ikinci açıklamadan sonra girdi. uefa ile cenevre'de toplantı uefa'nın federasyonu ayağına çağırması sebebiyle gerçekleştirildi.

    aksini sadece maa gibi bir kör fanatik yapabilir ki o da ülke futbolunun mınakor. ona da zaten siyasetçiler izin vermez. hükümetin ilk günlerdeki açıklamalarını getirin aklınıza. federasyon sadece süreci geciktirebilir. ki ona uğraşıyorlar zaten. ama mahkemede felan üstü kapatılacak bir olay değil artık bu. o yüzden kesin kanıtlar var dedi emniyet açıklamasında. kanıtlar kesin bir şekilde ortaya çıktıktan sonra şike şike düşürecekler. ekonomi cart curt artık yetersiz bir argüman savunmak için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın