resim
Gökmen Özdenak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:77
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 192
    arda turan ile ilgili şöyle bir yazı yazmıştır;
    --- alıntı ---

    herkesi parmağında oynatmaya alışan arda, fatih terim'in yanında parmağını bile çıkaramazdı. bu yüzden de kaçtı. üstelik 'sen varsan ben de varım. seninle büyük işler başaracağız' dediği hocasını dımdızlak bıraktı. imparator bunu asla affetmez...

    arda en sonunda atletico'ya gitti ve -muradına erdi. hiç tahmin etmiyorum ama orada umarım başarılı olur. ispanya avrupa'nın en ağır ikinci ligi. profes -yonel bir sistem söz konusu. türkiye gibi değil. ülkemizde maksimum olmasa dahi 2 maç standart performans gösterdiğiniz zaman sizi 5 maç kötü oynasanız bile taşıyabiliyorlar. zaten onun için futbolumuz çok geri. ispanya bizim sis temin tam tersi. devamlılığı olan bir performans istiyorlar ve bunu yapmak zorundasın. arda başarabilir mi? bence hayır. çünkü tekniğin ve takım oyununun yanında maksimum gücünüzü korumanız gerekiyor.

    arda turan'ın ispanyadaki yükü kaldırabileceğini düşünmüyorum. o ağır yük altında sakatlıklarının nüksedeceğini ve 1 sene sonra da türkiye'de kulüp arayacağını bugünden söyleyebilirim.

    cimbom'da yeni dönem

    gelelim bu transferin perde arkasındaki asıl önemli konuya. arda, galatasaray'dan transfer olmamıştır, kaçmıştır. çünkü geçmiş dönemde herkesi parmağında oynatmaya alışan arda, fatih terim'in yanında bırakın parmağını oynatmayı parmağını bi le çıkaramazdı. terim disiplini arda'yı korkuttu. hem saha içi hem de saha dışında sorumsuzca davranışlarına hocasının hoşgörü göstermeyeceğini iyi biliyordu.

    bunun adı ihanettir

    asıl önemli olan ise fatih terim'in ihanete uğradığını hissetmesi. oysa terim futbolcusunun sahada var olacağına, çok çalışıp fedakarlık yaparak, kendini geliştirerek milyonlarca taraftarın beklentisine cevap verebileceğine inanmıştı. bu bağlamda arda'ya fizyolojik ve psikolojik olarak her türlü desteği de verdi. ona saha dışındaki ileştirilere ***** geren sadece işini yapan bir arda'nın hem galatasaray'a hem kendisine hem de galatasaray'a büyük fayda sağlayacağını anlattı.

    terim varken dönemez

    o bunları planlarken arda ne yaptı? hocasını "dımdızlak" ortada bırakarak kaçtı. "dımdızlak" diyorum çünkü arda sezon başında çok başka konuşmuştu. "sen varsan ben de varım. seninle büyük başarılar yaşamak için galatasaray'da kalacağım" sözünü vermişti hocasına. işte terim'in canını en çok sıkan da bu sözlere inanması oldu.

    şimde arda'ya şunu sormak istiyorum: galatasaray'ı, taraftarı ve en önemlisi hoca nı ortada bırakıp kaçarken nasıl oluyor da "ben galatasaray taraftarıyım" deme cüretini gösterebiliyorsun!

    benim bildiğim imparator ihaneti asla affetmez. ve artık şunu açık ve net söyleyebilirim; terim galatasaray'ın başındayken arda asla galatasaray a dönemez ...

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın