• 13
    öncelikle yardım işine karşı değilim ama birtakım tespitlerim olacak
    +ramazanda yardım ettin. bir sinerji oluşturdun, afrikada aç olan insanlara belli bir yardımı yaptın. peki soruyorum sonra? kalıcı bir çözümün var mi? gönderdiğin yardımlar sadakadan başka ne anlam ifade ediyor? gönderdiğin yardımlar senin vicdanını tatmin ediyor di mi? vazifeni yaptın ve gözlerini kapadın di mi rahatça? bu adamlar niye böyle,afrika neden bu kadar zorluk yaşıyor,bunda benim payım var mı, acaba bu durumu düzeltmek için naptım diye sormana gerek kalmıyor di mi? çünkü sen insanlık vazifeni yaptın. çünkü sen onların geçici de olsa bir kap yemek yemesini sağladın. kısa bir süre onlar için bir şey yaptın ve rahatladın. eğer rahatladıysan git yat bence rahatça yatağına. sana diyecek bir lafım yok. ramazan ayında çok faydalı işler yaptın. ne de olsa bir sonraki yardım kampanyasına daha vakit var. gerek yok artık onları düşünmeye. itiraf etmesen de o aç insanları bir tür sevap makinesi olarak görüyorsun. cennetten rahat bir yer di mi ama?
    +bir diğer konu ünlüler. her fırsatta bu ülkeden vergi kaçırmaya çalışan insanlar var bu ünlüler kervanında. aynı ünlüler kervanı her yardım kampanyasında belli bir parayı bu aç ve yalnız insanlara bağışlarlar. sonra da kulislerde 'gördün mü acuncan 50000 tl verdi ne pinti adam! ben onun 2 katını verdim hobarey ne yardımsever olduğumu türkiye anladı.! derler. demiyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum. yardım kampanyalarında ne kadar çok para verirsen o kadar kudretlisindir bu camiada. eklemeden geçemeyeceğim bu yardım kampanyaları aynı zamanda popülaritesi azalmış ünlülerin yeniden ben burdayım deme yeridir.
    + bu yardım kampanyası üzerinden başbakanı öven fino köpekleri var ya onların üzerine kusmak istiyorum. azıcık samanyolu tvdeki yardım kampanyasını izleyenler görebilirler bu ilginç varlıkları.(u: burda başbakanın bir etkisi yok. hani şu kraldan çok kralcı var durumu. göt yalayıcılığı kısaca )
    bunu okuyan,yazıya sabredebilen arkadaş bir düşün yardım ettin ama ... işte o amayı düşün bir kere.
    +
App Store'dan indirin Google Play'den alın