resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1884
    keita mersin idman yurdu haberlerinden sonra, arda'nın transferinin de akabininde, keita-galatasaray haberleri tekrar fırladı twitter'da, medyada. keita'nın dedikodusu bile heyecanlandırdı herkesi, saygı duyarım fakat keita'nın geri dönmesini istemiyorum. her ne kadar galatasaray'a gelmeden önceden keita hayranı olsam da, 'lalalala abdul kader keitaa' diye yırtınsam da zamanında, istemiyorum gelmesini.

    çoğu maçta formanın hakkını vermeye çalışıyordu keita. galatasaray formasıyla çıktığı 37 maçta 9 gol, bilimum asist de bunun istatisti göstergesi. ufak tekef çirkeflikleri de yok değildi fakat sorun o değil. sorun kimi deplasman maçlarında adam akıllı oynayamıyorken, ali sami yen'de şov yapması, antrenmanları kaçırması falan da değil. benim keita'yı istememede 2 ana sebep var; 16 mayıs 2010'da, takımla birlikte gençlerbirliği deplasmanına gitmeyişi, ve katar tercihi. rijkaard sildiyse keita'yı, silinmesi gerekmiştir.

    güzel şeyler yaşattı keita galatasaray formasıyla, attığı goller olsun, asistleri, gol sevinçleri, çalımları, atletico madrid maçları olsun.. fakat, çok duygusal davranıyorum belki ama, bu formayı giymek sadece bunlarla sınırlı kalmamalı. keza lincoln olayı bunun bir benzeri. geldi geçti ikisi de, güzeldi, tadında kalsın, ara sıra hatırlayalım yeter..

    keza keita'dan önce bu takımın daha önemli bölgelere ihtiyacı var.

    ayrıca söylemeden de edemeyeceğim, keita'ya, sadece 37 maçın sonucunda verilen şu destek, çocukluğundan beri galatasaraylı olan arda'ya verilseydi, kim bilir, belki şu an takımın başındaydı?

    hayırlısı ne ise o olsun.

    http://jaimelesport.blogspot.com/...8/keita-uzerine.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın