resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5566
    insanları eleştirmenin trend olduğu dönemlerde sözlükte çoğu yazarında bu trende uydukları çok net. ota boka laf eden, özellikle takımımın futbolcusuna her saniye küfür edip laf eden, takımımın futbolcusuyla dalga geçen, destek olması yerine dikkat çekmek için salak salak hareketler ve söylemler veren her bireyin alayına selam olsun.

    sinema kapattı diye laf ettiniz. bir tarafınızamı girdi salondaki o koltuklar! adamın parası var sevgilisine sinema kapatıyor bunda ne var? acun ne boklar yiyor diliniz açık izliyorsunuz. sinema kapattı diye arda'yamı yüklenilir. yoksa kıskanıyormusunuz anlamıyorum..

    adamı bezdirdiniz! 2 senedir arda'nın sahada yüzü gülmüyor farketmiyormusunuz? yediğiniz bokun farkındamısınız? çocuk darıldı,kırıldı ama hiç bir zaman arkasını dönmedi. hatırlayın sabri bile (alt yapıdan yetişen,yaş olarak arda'dan büyük) iki maç ıslıklandıktan sonra maç sonrası basın toplantısında takımdan ayrılmak istediğini taraftara suç atarak ima etmişti..

    arda gitti,şimdide gitti diye suçlayın bakalım. kalsaydıda 1 sene daha ağzınamı sıçsaydınız kaptanımızın. kusura bakmayın beyler ama arda hepimizden iyi bir galatasaray'lıdır bundan emin olun..yakışanı yaptı ve armamızı avrupada temsil etmeye gitti..

    hoşçakal arda turan
App Store'dan indirin Google Play'den alın