resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5556
    arda'yı her yerde savunmuş bir galatasaraylı olarak basın toplantısında söylediklerini asla savunamayacağım ve haklı olarak eleştireceğim.

    birincisi; onu samimi bilirdim ancak samimiyetinden büyük şüphe duymaktayım artık. bazı arkadaşlar ne kadar komik ve saçma bulsa da arda athletico madrid taraftarına yaranmak için real madrid teklif etseydi de yine athletico'yu seçerdim demiştir. avrupada başarılı olup dünya yıldızı olmak isteyen bir adama real madrid teklifte bulunacak ve o forma şansı bulamam diye gitmeyecek. bu nasıl inandırıcı gelebiliyor ki? real madridin transfer teklifi yapması o futbolcuya güvenip, kulübün dikkatini çekmiş olması ve şans vereceği anlamına gelir. kimse salak değil.
    ayrıca bu konuda sebep olarak ilk söylediği cümlelere bakarsak hiç te realde oynayamazdım anlamı çıkmıyor : "çünkü vicente calderon'a daha önce gittiğimde çok etkilenmiştim, çünkü onların taraftarı da galatasarayın taraftarı gibi ateşli. savaşmaya daha yakın gibi hissediyorum orda kendimi".

    fatih terim meselesine gelirsek arda fatih terim için;
    "beni en iyi anlayacak kişinin kendisi olduğunu düşünüyorum. çünkü o galatasaray'ı bırakıp fiorentina'ya gittiğinde ben ağlamıştım. şimdi de benim gitmem gerekiyor."
    dedi, bu hiç te masum bir cümle değil. fatih hoca'nın gidişi sezon başlarken olmamıştı, arda sezon başlarken gidip hem taraftarı hem de fatih terim'i yarı yolda bırakmıştır. kendi kaçışını fatih hoca'nın gidişiyle aynı kefeye sokmaya çalışıp aklınca kendini aklamaya çalışıyor ve bir yandan fatih terim'e giydiriyor sen de yapmıştın beni anlamalısın diyerek.

    emre abisine gelirsek;
    emre'nin ıslıklandığı konusu soruluyor ve arda galatasaray taraftarına yakışmadığına getiriyor bu ıslıklamanın. veda basın toplantısında en azından bu konuda yorum yapmasa daha iyi değil miydi?

    son olarak şunu söyleyeyim;
    buna dikkat edilmedi ama athletico madrid transferini askıya aldığı için arda gitmedi, kalacağım dedi. aslında orda da taraftarı kandırdı. athletico aguero'yu satıp transferi tekrar gündeme getirince sezonun başlamasına az zaman kalmasına rağmen arkasına bile bakmadan gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın