• 5
    ortaköy'de zuma adlı bir cafe'de düzenlenmiştir. bu basın açıklamasını yapana kadar ki arda turan ile açıklamalardan sonraki arda turan arasında zihnimde derin bir sevgi farkı ortaya çıktı. o saygı duyduğum, mağdur gördüğüm, üzerine çok yük bindirmeseler dediğim, futbol takımında galatasaralı duruşunu en iyi o sergiliyor dediğim arda turan gitmiş; yerine efsane teknik direktörüyle kendini bir tutan, nihat doğan gibi "biz" diye konuşan, emre abisinin bir tanesi bir arda turan gelmiş.

    galatasaray formasını son iki yıldır terleten hiç bir futbolcunun taftara kızgın olmaya da hakkı yok arda kardeş. yaşadığımız onca kaosa, onca ruhsuzluğa, onca beceriksizliğe, onca isteksizliğe, onca mağlubiyete rağmen, rakip taraftarından, medyasına yapılan onca aşağılamaya, dalga geçmeye rağmen, kendi sahamızda, deplasmanda yaşattığınız onca fenerbahçe mağlubiyetlerine rağmen, eskişehirspor, bucaspor taraftarlarının bile "kümede kal galatasaray" tezahuratlarına rağmen, size bir kez beste yaptık, bir kaç kez de aranızdan bazılarını yuhladık. keşke yuhlama olayı olmasaydı ama olduysa da hafif atlattık bu süreci diye sevinin takım arkadaşlarınla beraber.

    keşke bu basın açıklamasını arkadaşlarınla, hocanla, yöneticilerinle, bir kez bile "emre abi" demeden florya'da yapsaydın. yine de yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın