resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5483
    zamanında kötü geçen günlerde içimden geçenleri yüzüne söyleme fırsatım olmuştu.
    ben ona kaptan dedikçe o bana ağbi dedi.
    ağbi?...

    karakter konusunda bana göre o bahsettiğimiz galatasaray terbiyesini bünyesine ağzına kadar doldurmuş bir oyuncuydu. kimse yalan söylemesin onu biz hep sevdik ve ama bir o kadarda ona kızdık. çok genç yaşta gönlümüzde yer edindi. belki şu an üzerinde anlı şanlı armamızın olduğu bir eşofman ile uykuya dalacakken o bize şu resmi http://t.co/rvU1Nld gönderdi.

    tek bir hatası vardı. oda artık herkesin onu tanımasından sonra onun hayatına ait olmayan insanların hayatına dahil olmasıydı. acun ılıcalı kimdi ve acaba kendisi galatasaray'ın kaptanı arda turan olmasa o acun ağbisi ona yolda görse selam verirmiydi.. rıdvan dilmen, emre belözoğlu vs. vs. bunları hiç saymıyorum.

    bir kere olsun geçmişe dönüp baktımı acaba... bülent korkmaz, hakan şükür, ergün penbe, arif erdem vs. bu ağbilerinin geçmişte nasıl ortamları vardı veya kimlerle takıldılar, kimlerle dost oldular, bunları hiç araştırdımı...bir takımın kaptanı nasıl olmalı diye bu ağbilerinden nasihat aldımı? sanmıyorum, almış olsaydı eğer o görevin ne kadar hassas olduğunu çok iyi anlardı. eğer sorsak o ağbilerine onlarda arda turan gibi yaşamak isterlerdi. ama onların arkasında kendilerini sorumlu hissettiği, onlarla birlikte üzülen, onlarla birlikte sevinen milyonlarca insan vardı. arda turan'ın tek suçu yanlış insanların hayatına dahil olması ve yanlış insanları hayatına dahil etmesiydi. bunun dışında hiçbir kusuru olmamıştır. eğer olmuşsa bile ben bunu bir defaya mahsus görmezden geliyorum arkadaş.. çünkü ne kadar kızsam da ne kadar darılsam da ben bu çocuğu her gördüğümde gözlerim doluyordu. futbolcu olmasaydı belkide tribünde yanımda veya yanınızda omuza omuza yapacaktı. çünkü, o bizim bir galatasaray'lıydı...

    o artık başka bir takımda ve o takım için ter dökecek. gittiği için üzüldüm kırıldım ama karalar bağlayacak değilim. ya da bazı hatalarını ve suçlu olduğu noktaları yazıp ona çemkirmeyeceğim. çemkiren kişiler içinde birşey diyemem. çünkü haklı oldukları birçok nokta var. bu takımdan ne efsaneler geldi geçti. bu gözler nicelerini izledi..onlarda gün geldi ayrıldılar. kimisi futbolu bıraktı kimisi başka takımlara gitti. ama galatasaray hiç değişmedi. arda turan'da bunlardan bir tanesidir. yolu ve bahtı açık olsun. tek temennim bir ömür galatasaray'lı arda diye anılmasıdır. üzerinde bizi rahatsız edecek renklerin olmamasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın