• 7
    fenerli her yerde fenerli.

    --- alıntı ---

    fenerbahçe anılarını dinledik !

    orduspor asbaşkanı tahsin türkmen "çakma ordu" haberiyle ilgili olarak sorumlu tuttuğu eski menajerleri volkan ballı için açtı ağzını yumdu gözünü...

    orduspor asbaşkanı tahsin türkmen "çakma ordu" haberiyle ilgili olarak sorumlu tuttuğu eski menajerleri volkan ballı için "elinde puro ve kahvesiyle sürekli fenerbahçe'deki anılarını anlatmaktan başka birşey yapmadı. basına böyle bir haber yaptırmasını kendisine yakıştırmadık" dedi.

    orduspor asbaşkanı tahsin türkmen, kulübü hakkında çıkan "çakma ordu" haberlerine isyan etti. orduspor süper lig'e çıkınca kulübü daha bilinçli yönetmek için menajer olarak bir dönem f.bahçe'de de görev yapan volkan ballı'yı getirdiler. ancak 2 ay sonra ballı ile yollar ayrıldı. ve orduspor hakkında yapılan bir hazırlık maçı için "çakma ordu" haberinin basında çıkması üzerine asbaşkan tahsin türkmen sert bir uslüpla "böyle dedikodular orduspor'a hakarettir. sayın volkan ballı bizimle ilişiği kesilince basına böyle bir haber yaptırması etik dışı.

    biz orduspor olarak kendisinden çok şey bekliyorduk. beklentilerimizi karşılamadı ve yollar ayrıldı.ne kampta ne de başka bir yerde orduspor ile iç içe olamadı. (gbkz: elinde puro ve kahvesiyle sürekli fenerbahçe'deki anıları anlatmaktan başka birşey yapmadı.) bir de bunun dışında kendisine 4 tane yardımcı istedi. orduspor olarak en büyük hatayı kendisiyle çalışmakta yaptık. biz kendisine en fazla 2 ay tahammül edebildik. ama böyle saçma sapan haber yaptırması kendisine hiç yakışmadı" dedi.

    ilhan söyler

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın