resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5372
    ne olursa olsun, ama ne olursa olsun cuma günü tarihin gördüğü en görkemli kalabalıkla uğurlanması gereken kişidir.
    oynadığı dönemde neredeyse tüm maçlarda takımın en çok yırtınan oyuncularındandı, hatta çoğu zaman birincisiydi. kim diyebilir ki şu maçta formanın hakkını vermedi. adamı medya yemeye kalktı, çökeceğine gitti milli takımda maç kurtardı.
    hepsi bir yana galatasaraylılığını tartışmaya kalkanı allah taş yapar. kimse çubukluyla kıyaslamaya kalkmasın.
    hee şimdi deniyor ya sözlükte biz şöyle galatasaraylıyız, böyle galatasaralıyız diye. hadi bakalım gösterelim.
    uğurlayalım aslanımızı göğsümüzü gere gere.bu takım birşey kaybetmez arda gidince, o varken kupalara ambargo koymadığı gibi. ayrıca arşavin gelirse şayet kabul edelim arda'dan daha büyük bir topçudur. ama giden candır, kaptandır ve biliyoruz ki bu takımı birçoğumuzdan fazla sever. emeği de verdiğimiz 3 kuruş bilet parasından çok çok daha fazladır.
    bu taraftarın, bu sözlük ahalisinin ne kadar iyi galatasaraylılardan oluştuğunu görmek için bu cuma fırsat olacak bana. bakalım hakettiği gibi uğurlanacak mı kaptan arda?
    unutmayın, fenerbahçe'nin elin brezilyalısı alex'e duyduğu saygının yarısını gösterseydik belki de gitmezdi şimdi. ama madem böyle bir kariyer planlamış kendisine bari giderken göstersin taraftar sevgisini. ağlatsın da yollasın şu çocuğu, cimbomun çocuğunu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın