resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5318
    benim için herkesten çok farklıydı, hala da öyle. ne lincoln, ne keita, ne kewell ne başkası kimseyi arda kadar sevmezdim. onları da severdim ama arda farklıydı. klip yaparken en çok onunkilere özenirdim, ona klip yapmak ayrı zevk verirdi. bugün gidişi üzdü açıkçası.hatta hiçbir futbolcunun gidişine üzülmezdim, arda'ya üzüldüm. en son hagi'de böyle olmuştum. luce zamanında "emekli mi olacak" söylentileri varken dua ediyordum "olmasın, 1 sene daha oynasın" diye. o zamanlar internet yoktu, her gün gazete alır oradan takip ederdim. luce hagi'yi ikna etti haberini okuduğumda sevinçten havalara uçmuştum. bugün öyle olmadı arda gitmeyi seçti, üzdü beni. gidişinde de kendince mutlaka haklı sebepleri vardır ama ona kızamıyorum sadece üzülüyorum gitmesine. kızanlar da haksız sayılmaz. neredeyse sistem oturmuş, herşey güzel 1 sene daha oynayıp öyle gidemez miydin? pek tabii gidebilirdi o yüzden kızanlar da haksız değil* ama dedim ya ben kızamıyorum.

    şimdi gitti diye "arda'nın ne katkısı oldu" diyenler var ki onlara diyecek söz bulamıyorum. nankörlükte son nokta olsa gerek. son sezon yaşadığı sakatlıktan dolayı adama küfür edenler varken onları da hor görmemek lazım tabii.

    http://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0

    videoda 18. saniyede 3 günde bir maç yaptığı için kalbi sıkışıp yere yığılan adamı hatırladınız mı? sakat sakat, iğneyle maça çıkan adam bu değil miydi? doğru ya 2 sezon önce sakatlığı tam geçmemiş olmasına rağmen fener maçına 2. yarıda oyuna giren adama o maçta oynayıp 3-4 hafta yine sakatlandığı için küfür eden, sinema tezahüratı türeten taraftarlarımız vardı. bunları hatırlamamak pek tabii normal onlar için.

    neyse daha söylenecek çok şey var ama ben onlardan değilim. arda atletico ile maça çıktığında yine gurur duyacağım. galatasaraylı bu çocuk, bizden diyip izleyeceğim. tıpkı mehmet topal gibi. doğru ya o da valencia'ya transfer olduğu sezonda galatasaray taraftarınca aforoz ediliyordu, çoban siktir git deniliyordu. sakat bu adam, bundan bir bok olmaz deniliyordu. 5 milyona satınca sevinçten havaya uçanlar vardı, koskoca valencia salak ya 5 milyonu bize hayrına vermişti ya. o topal valenciada döktürürken birden galatasarayın evladı oldu. 1 sene önce siktir çekenler daha sonra "helal olsun sana örümcek" demeye başladılar. o ikiyüzlüler kendilerini çok iyi biliyor.

    yolun açık olsun koca kafa. hataların vardı, bizim de vardı ve evet gidişindeki zamanlama belki iyi değildi ama seviyorum seni. her hafta la ligada seni izlerken gurur duyacağım ben, yine maçlarını indirip sana klipler yapacağım, bundan da büyük zevk duyacağım ama bu sefer üstünde parçalının olmamasının burukluğunu da yaşayacağım. allah yolunu açık etsin, bir gün yollarımız yine parçalıda buluşacaktır ne de olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın