resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 5114
    galatasaray son 7-8 yıldaki galatasaray değil artık. galatasaray çok değişti, 96-2000'lere geri dönüyor daha iyi olmayı hedefliyoruz.
    bunun için temel taşlardan biri arda'dır. eğer arda, bu kadar yaralanmış galatasaray'ı bir avrupa sevdası yüzünden, bombok bir takım için bırakacaksa, buyursun gitsin. ha gelsin desin ki, arkadaş beni liverpool istiyor. güle güle git arda kardeşim derim. ama atletico madrid'le olmaz bu iş kimseyi kandırmasın, oldu olacak xerez'e gitsin anasını satayım!

    geçen sene hiç bir şey veremedin takıma, sakatlığın oldu, bunalımın oldu vs. haklı ya da haksız eleştirildin. ben seni hep sevdim. hep de severim çünkü sen bu takımın kaptanı olmuşsun, senden daha çok hak eden isimler varken. bu sorumluluğun altına girmişsen, bu yükü kaldırmak zorundasın.

    tuncay abisi, emre abisi gibi olacaksa gitsin ama bülent abisi olmak istiyorsa burada kalmalı, en azından bu sene.

    tekrar söylüyorum şu durumda şu takımı bırakıp gitmekle emre belözoğlu'ndan bir farkın olmadığını gösterirsin bana, bu sene kal şu takımı toparla sonra istersen malezya'ya git ya da uzaya çık.

    ama bu sene kal bural"arda".

    not: hakkında çıkan son transfer haberine inanmıyorum, inanmak istemiyorum. eğer doğruysa da diyecek sözüm yok. ne defol derim, ne güle güle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın