resim
Nils Ola Toivonen
Takım:Malmö FF
Mevki:On Numara
Yaş:37
Boy:1.89
Uyruk:İsveç
  • 22
    1) son 1 senede 1 kere kanli canli izledim, geri kalan 17 hafta da ozetlerini izledim. hakkinda overrated diyen adam futbolu bilmiyordur... aaa dur bi dakka lan diyenin futboldan bir sikim cakmadigini zaten hepimiz biliyoruz..

    2) kendisine sadece striker diyemeyiz. feyenoord - psv macinda gayet mc olarak oyuna ikinci yari alinmis ve psv 53. dakikada engelaar atilana kadar oyunu sayesinde domine etmis hatta maci 1-1 getirmistir. mac bittigi zaman tribunlerde ki genel kani iyiki toivonen maca baslamadi siksen kazanamazdik.

    3) pes'te beni kanser etti gelirse kufur ederim diyen adam da sozluk yazari olmus ya, ben ne desem bos.

    4) hucuma yonelik oynadigi ortasahada tam bir luganodur. de kuip'te bile oyuna girdikten ve engelaar atilana kadar gecen 8 dakikada 3 kavga cikarmis, her defasinda feyenoordlu oyunculari ezerek psikolojik ustunlugu psv'ye gecirmistir. ayrica o 8 dk icinde yaklasik 30 metreden inanilmaz guzel bir gol atmistir.

    5) melo selcuk toivonen orta sahasi, sadece ligi getirmez ayni zamanda sampiyonlar liginde ceyrek final oynatir. ayrica o orta sahadan adam gecmez, kadikoy'de fener gercek bir kanarya olur. cubuklu tosun kacacak yer arar.

    6) heee yavrum overrated.. hee guzelim kanser.
App Store'dan indirin Google Play'den alın