• 71
    kendisi hakkında bugün -şu ana kadar- girilen entry sayısı 21. bunların yalnızca 4 tanesi eleştirel boyutta ve öyle aham şaham da abartı bir giydirme söz konusu değil açıkçası. ilgili twit'lerin samimiliği ya da samimi olmayışı üzerinden eleştiriler yapılmış. burada sorun nedir onu çözemedim. yani şöyle bir entry'lere bakılırsa; adamların ne taraftarlığı kalmış, ne şımarıklığı, ne dangalıklığı, ne nankörlüğü, ne kıskançlığı kalmış ortada. ohooo. ne arkadaşım burası? sinirlenilen yazara ilk fırsatta giydirme mekanı mı? edilen hakaretler de cabası. bu neyin cesareti onu merak ediyorum.. eyvallah, düşünce özgürlüğü falan filan da o kadar da uzun boylu değil.

    ayrıca nedir arkadaş bu adam? süperstar mı?! kim neden aşağı çekmeye çalışsın? görüyoruz işte en sallama ''duyumcu'' twitter kullanıcılarının 800-1000'den aşağı takipçisi yok. merakı olan, ya da kıskanan adam açar hesap kapatır mevzuyu.

    ya da yine benzer bir konuda örnek, sözlükte srfydn nick'li bir arkadaşımız var işte. ona neden aynı yazarların hepsi tarafından eleştiri gelmiyor. ki o da mehmet ekici konusunu ıskalamıştır mesela.

    olayın transfer taraftarlığı ya da çekememezlik ile bir bağlantısı olsa, aynı tepkiler ona da gösterilir. bu linç kültürü nedir, nasıl bir şeydir böyle. ilgili girdiye karşı sende tezini savunursun da, her şeyin bir üslubu var. bir şey değil artık iş çığrından çıktı. 1,2,3 derken bu hakaret olayının ayarı kaçtı.. sürekli olarak yazmasam da, ısrarlı şekilde devam ediyor ve tanık oluyorsun ister istemez bu tip entry'lere. can sıkıcı da hal almaya başladı açıkçası iyice.

    peşin not: ilgili yazarların hiç birini tanımam etmem. ya da tarzını sevmediğim arkadaşlara özel bir yazı da değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın