• 99
    öncelikle link bu : http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_233733.htm

    --- alıntı ---

    taraftarlar, 3 forma arasında en çok sarı olanını beğendi. sarı-kırmızılılar, önümüzdeki ay satışa sunulması planlanan formaların daha erken piyasaya sürülmesini istiyor. yapılan transferler ve takımın ortaya koyduğu futbolun ardından adeta galatasaray storelar’a hücum eden taraftarlar, forumlarda yaptıkları yorumlarda, “herkes sarı formayı almanın planlarını yapıyor. yönetim bu konuda elini çabuk tutmalı” ifadeleri kullanıldı. yönetimin bu talebe nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

    haznedaroğlu’na tepki var

    galatasaray, nike’ın hazırladığı yeni sezon formalarının lansmanını geçtiğimiz ay yapmıştı. taraftarlar, 3 forma arasında en çok sarı olanını beğendi. sarı-kırmızılılar, önümüzdeki ay satışa sunulması planlanan formaların daha erken piyasaya sürülmesini istiyor. yapılan transferler ve takımın ortaya koyduğu futbolun ardından adeta galatasaray storelar’a hücum eden taraftarlar, forumlarda yaptıkları yorumlarda, “herkes sarı formayı almanın planlarını yapıyor. yönetim bu konuda elini çabuk tutmalı” ifadeleri kullanıldı. yönetimin bu talebe nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.

    --- alıntı ---

    ahhahee , diye beni sabah sabah yaran gazeteciktir. aslında bir çk haberi zaytung'dan komiktir. yoksa hangi kafa ile sadece giriş cümleleri ayrı olan 2 paragrafı alt alta koysunlar dediğimdir.

    (bkz: kafa çok güzel olmuş evladım. güle güle kullan...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın