• 1639
    pislige bulastirilmak istenen kulubumuz..

    oyun anlasilmistir arkadaslar.

    fenerbahce'yi, besiktas'i ve trabzon'u kurtarabilmek icin o pislik cuvalina kulubumuzun de adini karistiracaklar, sonunda da hepsi saibeli bunlarin deyip, hepsini birlikte dusuremeyecegimize gore, hicbirini dusurmeyelim, boylece yola devam edelim. iste puan kesintileri vs... gibi cozumler bulacaklar.

    http://haber.gazetevatan.com/...ulunda/392700/5/Spor

    psikolojik bir harekat yurutuluyor galatasarayimiza karsi. kamuoyu hazirlaniyor, fener kurtarilirken, en azindan bizlere, siz de temiz degildiniz, kapayin cenenizi mesaji simdiden veriliyor.

    galatasarayli bir gazeteciye onceden "yav yokmus bir sey belgelerde" haberi yazdiriliyor...

    http://www.haberturk.com/...urulundan-ihsasi-rey

    es zamanli olarak hesaplarda acik var vs safsatasi.

    tebrik ediyorum bu planda emegi gecenleri. planin yaraticiligi nedeniyle falan degil, hazirlayicilarin kustahligi ve curetkarligi nedeniyle.

    zaten diger kulupler hazirlardi bu projeye. afise eden tek kulup olunca da bilegi bukulmeliydi, bukuluyor zaten. bakin yakinda sagdan soldan, medyada tek agizdan kose yazarlarindan, yav iste o kadar transfer yapiliyor, galatasaray fener olsa da olmasa da sampiyon bu sene, ama kime satacaklar yayinlari, fenersiz, besiktassiz, trabzonsuz ligin keyfi mi olur, galatasaraylilar da rakibin olmadigi ortamda kazanilan sampiyonlugu istemez zaten, futbol buyuk bir mali sektor, milli takim ne olacak, itibarimiz bla bla duymaya baslariz... uefa'dan da elinizde ikna edici delil yoksa aman haaa dusurmeyin diyorlar zaten gibi demecler ve yazilar yazildigi an bilin ki kararlarin aciklanmasi da yaklasmistir.

    sikeye karisanlar 'kozmik odalarda' aklansa bile kamuoyu nezdinde mahkum olmustur zaten.
    galatasarayimizi bu pislige bulastirmalarini engellemektir aslolan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın