• 300
    yapmış olduğu açıklamaya istinaden bir çok şey gerek yazarlarımız tarafından gerekse taraftarlarımız tarafından bir çok mecrada yazıldı, çizildi. şimdi sıra kulübümüzün ve dolayısıyla en yetkili ağızı olan başkanımızın yapacağı açıklamaya geldi. daha önce resmi siteden yapılan ve tam anlamıyla kapak niteliği taşıyan açıklama hala hafızalarımızda. tff'nin ilk icraatı değil bu söylemler. karşı yakadan çarşaf çarşaf açıklama gelirken tek söz bile etmeyen tff, futbolun temizlenmesi ve adaletin yerini bulması için gerekli kurumları daha çabuk davranmaya çağıran bir açıklamaya "fırsatçı" diyen zihniyet, daha sonra aynen açıklamadaki söylemleri söylemeye ve bir nevi tff başkanı yaptığı yazılı açıklamaya ters düşer duruma geldiğini gördük. ortada mahkemeye intikal etmiş bir durum dahi yokken kupasını alırız sözü "tekrar" tff başkanının yiyeceği bir sözdür. başka kulüplerin başkanları, yöneticileri tutuklu iken -dava devam ediyor- kupasını alırız, küme düşürürüz, puan sileriz gibi bir açıklama yapmazken sadece varlığı iddia edilen bir not için kupasını alırız sözü, tff başkanının ne kadar anti-galatasaraylı olduğunun bir göstergesi. tarafsız duruşunu daha ilk haftasında kaybetmiş bir başkan seçimle gelmiş olsa bile yasal başkanlık süresini nasıl sürdürecek ? istifa edecek mi ? burası türkiye olduğu için hiç bir mevki sahibi istifa etmez. ancak istifa ettirilir, tepeden görevini bırak emriyle..

    bu yaşanılanlar daha çok konuşulacak ama süreçte yapılan hele ki başkanın yapacağı bir hata bir çok şeyin önüne geçer diye düşünüyor ve sağ duyulu bir taraftar olarak kulübün yapacağı açıklamayı heyecanla ve bir o kadar da merakla bekliyorum. açıklama yapılacağına inancım az olsa da kulübümüzün bir eğitim kurumundan doğmuş olması, her durum ve koşulda vakur bir duruş sergilemesi, olması gereken bir durumken bazı koşullarda yapılan taraflı yorum ve iyiniyete sığmayan açıklamalar bir cevap hakkını doğuruyor.

    süreci tüm taraftarlar gibi bende yakından takip edip, tff başkanının fenerbahçe gömleğini çıkarıp federasyon başkanı gömleğini giydiğini ve taraftarsız olabileceğini görmek tek temennim. imtiyaz değil sadece tarafsız ve tüm kulüplere eşit bir yaklaşım bekliyor büyük galatasaray taraftarı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın