• 15
    kulübün aranmasıyla alakalı yaptığı açıklama toplu olarak:

    --- alıntı ---

    galatasaray spor kulübü yönetim kurulu üyesi sedat doğan, bu sabah basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    sedat doğan açıklamaları şu şekilde: "bu sabah güvenlik güçlerinden sayın bülent tulun'a bir davet geldi. bu davet çerçevesinde sayın bülent tulun, türk telekom arena'da bazı görüşmeler yaparken florya tesisleri'ne güvenlik güçlerinden arkadaşlarımıza yardımcı olmak için gitti. bülent tulun aleyhinde şu anda bir tutuklama, gözaltı kararı yok. tanık sıfatıyla bilgisine başvuruluyor. daha önce yazılmış olan bir belgeyle ilgili olarak; ki bu belge 2007 yılına ait öğrenebildiğimiz kadarıyla… bu konuda bilgi veriyor güvenlik güçlerine. galatasaray spor kulübü olarak hangi konuda destek olabileceksek güvenlik güçlerine ve savcılığa destek olmak istiyoruz. biliyorsunuz kulüp arena'ya daha yeni taşındı. burada bir arama emri olmamasına rağmen arena'ya güvenlik güçlerimizi davet ettik. eğer kulüpte bulunması gereken ve kulüp tarafından verilmesi gereken bir belge varsa, bu belgeyi vermek üzere davet ettik”

    sedat doğan yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. doğan, bülent tulun tarafından mektup niteliği taşıyan bir belge olduğunu ve bu sebeple emniyet güçlerinin tanık sıfatıyla bülent tulun’un ifadesine başvuracağını belirtti.

    galatasaray spor kulübü yönetimini endişelendiren bir durum olmadığını ifade eden sedat doğan, “bizim ne gocunacak bir şeyimiz var, ne bizim ne de bizden önceki yönetimlerin. gayet rahatız. ben size gerçek durumu anlatmak istedim. çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın