• 218
    galatasaray düşmanlığında sınır tanımayan gazetedir.

    sürmanşetten ve yanıp sönen kırmızı ışıklarla yapılan haber. başlığı ise şöyle "f.bahçe-denizli maçı g.saray'a soruluyor"

    okunduğunda dikkat edeceksiniz ki üst kısımda yazanlarla alt kısımda yazan şeyler birbirinden çok farklı. yani tamamen kendi yorumlarını kattıkları yetmiyormuş gibi, olayın ayrıntısını da yazıyorlar. bir taraftan sıçıyorlar, bir taraftan sıvamaya çalışıyorlar, en son tekrar sıçarak bitiriyorlar.

    şimdi bu gazetecilik mi? bu haberi yazan şahıs çok mu zeki? bu tip kelime oyunları yapmakla neyi amaçlıyor bilmiyorum ama şunu biliyorum ki; kendi bokunuzla oynayın, içine battığınız o bokla oynayın siz.

    --- alıntı ---

    arama kararının süper lig'de 2005-2006 sezonunun 34. ve son haftasında denizli'de oynan ve 1-1 berabere sonuçlanan denizlispor-fenerbahçe maçında galatasaray’ın denizlispor'a teşvik primi gönderdiği iddiasına ilişkin alındığı öğrenildi.

    alatasaray'da yapılan aramaların 5 yıl önceki denizlispor-fenerbahçe maçıyla ilgili olduğu belirtiliyor.
    arama kararının, fenerbahçe'nin son maçta şampiyonluğu kaybettiği, galatasaray'ın ise ipi göğüslediği 2005-2006 sezonuyla ilgili olduğu öğrenildi. söz konusu soruşturma ve aramalarda 1-1 biten denizlispor - fenerbahçe maçında galatasaray'ın teşvik primi gönderdiği iddialarına ilişkin alındığı öğrenildi.

    önceki gün bu konu hakkında ifade veren gazeteci tahir kum, elinde teşvik primi ile ilgili fenerbahçe kulübü içindeki yazışmaların olduğu gerekirse bunları savcılığa verebileceğini ifade etmişti.

    cnn türk'ten ertem şener'e göre, bülent tulun polise 2005-2006 sezonunda denizlispor – fenerbahçe maçında denizlispor’a teşvik pirimi gönderildiği iddiasıyla tanık sıfatıyla ifade veriyor. tulun o sezon galatasaray kulübü’nde sportif direktör olarak görev yapıyordu.

    aramalarda iki ayri neden var

    sabah saatlerinde galatasaray kulübü'nde yapılan aramalarda iki ayrı neden var.

    1) 2007 yılında bülent tulun'un dönemin başkanı özhan canaydın'a yazdığı mektup. mektupta "sayın başkanım, transferlerde usulsüzlük var, paralar boşa harcanıyor" yazdığı öğrenildi.

    2) gazeteci tahir kum'un, savcı mehmet berk'e 2006 yılında oynanan denizlispor - fenerbahçe maçı ile ilgili söylediklerinin "ihbar" kabul edilerek soruşturmaya galatasaray kulübü de dahil oldu. bu nedenle de gerekli belgeleri almak üzere sarı-kırmızılı kulüpte bülent tulun'un evinde aramalar yapıldı.

    bu arada bir iddia da aramaların bochum savcılığı'nın geçen yıl başlattığı 'bahis skandalı' ile ilgili olduğu yönünde.

    http://spor.milliyet.com.tr/.../1422612/default.htm

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın