• 274
    en beğenilen entrylerimi uçurmakta üzerlerine yoktur. yok başlığa uygun değil, yok belalı entry.
    eğer burası her başlığın altında bilgi verici entry'ler içerecekse adı cimbom britannica olsun. eğer bir çok kişi beğeniyor ama sen moderatör olarak bundan rahatsızlık duyuyorsan ortada bir sıkıntı var bence. bazı formatlarda değişiklik veya esneklik gerektiğinin bir göstergesidir.
    iki örnek vermek istiyorum. serena williams başlığı altında bir entry girmiştim. serena williams'ın tipini orangutana benzettiğim bir fıkra yazmıştım. belalı entry olarak silindi. sebep; serena'nın kulağına giderse çok üzülür, mazallah bizi mahkemeye falan verirmiş :)
    dün girdiğim entry okuyanlar görmüştür. kısa sürede en beğenilen entry oldu çünkü.
    adebayor başlığı altında herkesin şununla bununla takası gündemde entrylerinin altına
    "karadeniz basınına göre takası trabzon üretimiymiş" entrysi girdim. moderatör başlıkla alakalı değil diye silmiş. ama gidişatla ilgili kanımca hoş bir espriydi. adebayor'un bizi mahkemeye verme riskide yoktu üstelik. her neyse kısa keseyim küfür yemeyelim.
    sonuçta burayı keyifli bir ortam haline getirmek istiyoruz, ancak çoğu zaman katı kurallarla karşılaşıyoruz. küfüre, dini ve siyasi içerikli yazıların silinmesinin sonuna kadar yanındayım. ancak düzeyli ve güzel esprilere lütfen özgürlük!
App Store'dan indirin Google Play'den alın