resim
Francesc Fàbregas Soler
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Como
Yaş:37
Uyruk:İspanya
  • 126
    barcelona'nın sanki çok ihtiyacı varmış gibi yıllardır almaya çabaladığı futbolcu. tamam eyvallah adam altyapınızdaydı ama fabregas'ı 16 yaşından bugünlere getiren arsene wengerve arsenal'dir. barcelona'nın olayı küçükken evlatlık verdikleri oğullarını bir zaman sonra geri istemek gibi. aynısı değil ama gibi. yani demek istediğim, madem çok istiyorsunuz, hakkı olan bonservis parasını çatır çatır vereceksiniz arkadaş. adama yapılan psikolojik baskının, kamuoyunun haddi hesabı yok lan. fiyatı düşürmek için, adamın aklını çelmek için atılmadık takla kalmadı. puyol'uydu pique'siydi fem dersanesi abileri gibi kanına girdiler çocuğun. ulan alexis sanchez'lere vs. para vereceğinize 'öz evladınız' için para biriktirin amk. leşçilik yapmayın.

    gerçi bence barcelona işi obsesyona bağladı, inada bindirdiler. alsalar bile oynatmayacaklar gibime geliyor hehe. zaten en az bir sene kenarda görev bekleyecek bu adam. ilk 11 oyuncuları yine xavi ve iniesta olacak. ulan altyapınızdan fabregas gibi oyuncu sıçıyorsunuz zaten, madem almaya paranız yok alttakileri kullanın. o adam arsenal'de güzel. taş yerinde ağırdır bu adamın yeri de belli ki arsenal olmuş.

    şu videoyu izleyince sinir oldum yazasım geldi. bırakın şu adamın peşini artık amk. videoyu fabregas'a da izletsinler kendi de anlasın, barcelona inadını bıraksın. yeter da.

    http://www.youtube.com/watch?v=PQ26T1Ws73E
App Store'dan indirin Google Play'den alın