• 525
    pazar günü çadır'a gittim, yeni sezon formalarından siyah formayı almak için. ama o da ne? çadırda -galatasaray store'nin merkezinde- yeni sezon forması yok. lan bildiğiniz yeni sezon forması kalmamış. hemen çalışana sordum; "başka bir şey değil bu, yeni sezon forması, nasıl olmaz" diye? çalışan bana, liverpool maçı olduğu gün tükendiğini ondan sonra da gelmediğini ve ne zaman geleceğini de bilmediğini söyledi. cevahir, profilo ve diğer mağazalarda da durumun aynı olduğunu ekledi. cevahir'i aradım cidden orda da yokmuş. profilo'yu aradım şansıma orada son bir adet kalmış. ben de profiloya yollandım ve o kalan son adeti aldım. eğer gelmediyse, benden sonra gidenler de siyah forma bulamayacaklar profilo'da. ayrıca şu anda hiçbir nike ürünü stoklarda bulunmamakta. ne zaman bulunacağı da muamma.

    yaklaşık 18 ay önce abimin kızı dünyaya geldiğinde stoklarda yeni doğan bebekler için zıbın, tulum vb. hiçbir şey bulamadığımda da sinirlenmiştim ama yeni sezon formalarının stoklarda 1 saat bile olmaması rezalettir.

    çadır'da durum böyleyse düşünün diğer mağazalarda durum nedir. şehir dışındakilerde bildiğim kadar durum daha da felaket. ankara'daki mağazalarda bile aradığınızı bulmanız pek mümkün olmuyor. hayır tamam internet'ten alışveriş diye bir şey var ama onun da ne kadar sağlıklı yürüdüğü örnekleriyle ortada.

    kısacası, artık galatasaray store'un elden geçmesi değil, en baştan yeniden yapılanması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın