• 521
    malesef kötü işletiliyor. yani kötü işletiliyordan kastım zarar ettiriliyor değil. illaki kar ediyor. ancak potansiyeli şimdilerde ettiğin karın iki hatta üç katı olabilecek bir oluşumun hala daha beklenene patlamayı yapamaması kötü işletildiğini gösterir. he ünal aysal göreve daha yeni geldi. illaki bu konu ile ilgili bir plan programı vardır. değişik şeyler olacaktır.

    he diyeceksiniz ki arkadaşım traftarın işletmesine gidip bakmaksızın o ürünü alması lazım diye. o da doğru ama sonuçta ürün yelpazesi, kalitesi, zevklere hitap etmesi, fiyat, lokasyon, satış stratejileri, reklam ve hatta satış danışmanı bile sizin oluşumunuzu derinden etkiler. o yüzden ne de olsa taraftar gider alır zihniyetinden kurtulup bu konuda bir şeyler yapılmalı.

    bugün store bazında fenerbahçe dediğimiz, şikeci takım dünyada ilk 10 arasındaysa bi dönüp kendimizle hesaplaşmamız, neleri eksik yaptığımıza bakmamız lazım. bizim taraftarımız çok fakir de o yüzden mi ürün almıyor mesela? eh böyle bir durum olmadığına göre demekki farklı şeyler var.

    bu konuda benim ünal aysal'a güvenim tam. yaratıcı ticaret zekasını ve yönetici kişiliğini bu konuda da gösterecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın