resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2069
    sevgili mustafa;

    bana kalbin kadar temiz bir sayfa ayırdığın için sana teşekkür ederim.
    biliyorum iyi bir galatasaray'lısın ve hep öyle oldun.
    en büyük hayallerinden biriside bu formayı giymekti.
    bunun için 30 yaşına kadar bekledin ve sonunda hayalin gerçek oldu.
    fakatgalatasaray'da geçirdiğin süre zarfında kısıtlı yeteneğin yüzünden sana çok saydırdım. ama eminim ki sende böyle olmasını istemezdin. eğer bu şekilde oynamayı ve bizi perişan etmeyi bilerek ve isteyerek yaptıysan zaten malın önde gideni olursun değil mi? ama bizler eminiz ki sende böyle olmasını istemezdin. buraya kadar bize hak vereceğini düşünüyorum. çünkü yüreğimizde galatasaray sevgisinden daha büyük bir sevgi taşımıyoruz.

    evet takımdan ayrıldığını sevindim fakat senin için en hayırlı ne ise onuda dilemek bir galatasaray'lı olarak boynumun borcudur. sen gittikten sonra senin kıçına teneke bağlayıp dolaştıran kişilerede fazla itibar etmemeni istiyorum. çünkü onların ceplerinde her daim "sevgi ölçer" cihazı bulunuyor. o cihaz sayesinde kimin ne kadar galatasaray'lı olduğunu anlayabiliyorlar.

    lafa gelince şöyle galatasaray'lıyız böyle seviyoruz deyip bu uğruna ölecekleri formayı ıslatmış kişilere saygı duymayan kişilere ise şu entry'de #731677 yazdığı gibi soruyorum. yakışıyor mu size?
App Store'dan indirin Google Play'den alın