• 32
    dikkat* bu yazı küfür içeriklidir !

    "yok derın villyıms, yok kobe bıraynt yok ebesinin amı" diyerek sövdüğüm bişey...bişey diyorum, çünkü basketbol takımından başka her şey olabilir başlıktaki bu şey.

    "ülkemizin reklamını yapıyoruz arkadaş, bak nasıl adamlar getiriyoruz görüyor musunuz" diyerek akıllı (!) taraftarlarını ve aptal liberalist takımını pohpohlamaktan ve gerizekalı sponsorlardan başka bir şey değildir yaptıkları.

    yapılan şu : nba lokavt ilan ediyor, bu gerizekalılar da parasızlıktan kapatmak üzere oldukları basketbol şubesine deron williams' ı transfer ediyor, duruma göre kobe bryrant' ı da bitirmek üzereler. büyük iş başarmış gibi de başkanları geziniyor. yahu kimse de çıkıp demiyor ki, " arkadaş sen hani kapatıyordun şubeyi ne oldu da böyle transferler yapıyosun? ".

    sponsorlarla transfer yapıyorlarmış, sponsor da kim, türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının parasıyla kurulan türk hava yolları. atatürk' ün ülkesinde, halkın parasını bir sene bile bu ülkede oynamayacak adama bu veriyorlar ve büyük iş yaptık diyorlar. bu arada türk hava yolları zaten kobe'nin sponsoru, yani sponsor olduğu adama daha fazla para yedirme politikası. afedersiniz de sikim gibi iş yaptınız, bende de para olsa basarım lokavt zamanı parayı kobe'ye mahallede karşılıklı maç yaparım.

    dünya standartları üzerinde(!) idare edilen, yeni uçak alımında havaalanında deve kesen thy madem spora önem veriyosun, o parayla 81 ilde 10' ar tane basketbol sahası yaptırırsın. hani gençlik var ya, spor yapsın sigara içmesin, kötü alışkanlıklar edinmesin. bu olay da aktif sporla olur, ama bakıyoruz aktif spor yapabileceğimiz bi yer yok. ama yasa var ne güzel, 24 yaşından önce içki içemiyorum, film izlerken sigara gösterilmiyor, aman çocuklar etkilenmesin... çocuklar da aptal ya televizyondaki insanın ağzındakinin sigara olduğunu anlamıyolar...sizin yüzünüzden televizyonda film izleyemiyoruz güzel(!) insanlar. yasa yapmak yerine var olan yasalarla gençleri spora yönlendirmek desen hepsi mala bağlıyor.

    atatürk demiş ki istikbal göklerdedir, az önce bahsettiğimiz thy kurulmuş, hatta uçak bile yapmışız zamanında. sonra aynı atatürk " ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim " demiş.

    hatta ve hatta ülkemizde gençlik ve spor bayramı yapılıyor, bunda da atatürk' ü anıyoruz. anarken bir şeyi unutuyoruz : atatürk bize doğru, yetkin insanlar yetiştirmemizi ve bu insanlara, yani türk milletinin insanlarına güvenmemizi hedef göstermiştir. kendisi de aynı şekilde davranmıştır, hastalığında dünyanın en iyi hekimleri ona bütün ilgi ve alakayı göstecekken o: " beni türk hekimlerine emanet ediniz " diyerek türk toplumuna olan güvenini göstermiştir.

    şimdi başa dönersek, başlıkta yazan beşiktaş erkek basketbol takımı ne yapıyor ?

    sözleşmeleri devam eden oyuncularına para vermiyor, bu oyunculara sözleşmeyi feshetme teklifi getiriyor, insanlar aylardır emek verip karşılığını alamadıklarından haklarını arıyorlar ve feshetmiyorlar. bu gerizekalı insanlar topluluğu da emektar basketbolculara ceza olarak günde 3 antrenman yaptırıyor, eğer bir antrenmana gelmeyen olursa noterle cezalarını kesecekler. bu üç * * * " zeki, çevik ve ahlaklı " türk basketbolcusuna eziyet ediyorlar, para vermiyorlar ama kobe' yi getirerek büyük iş yapıyorlar, bunlara da çanak olan götoğlanları da halkın parasını çatır çatır dışarılara yediriyorlar.

    sonuç mu, ülkede spora yatırım yok, gençler teşvik edilmiyor, hadi eskaza sporcu olduk diyelim, o zaman da güveni olmuyo sporcunun, sahada rakiple, saha dışında götlerle uğraşıyor.

    son olarak " atatürk beşiktaşlıydı " diyerek atatürk' ü küçülten beşiktaş camiası, hepinizin kedi canını...

    edit: entry beladan kurtarıldı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın