resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1224
    önyargıları yıkmak, atom çekirdeğini parçalamaktan zordur demiş einstein. bizde de aynen böyle; nouma yapınca ilah oluyor ama yapanın adı kazım olunca başlıyoruz karalamaya.

    kazım'ın türkiye'ye geldiğinden beri rakip takımlar hakkında hiç aşağılayıcı ya da kötüleyici kelime kullanmadı. kullandıysa da ben hatırlamıyorum. antremanlara gelmediği ya da takım içinde huzursuzluk çıkardığını da hiç duymadım. kelepçe skandalı (ki bir arkadaşımız yalanlandığını yazmıştı) ve gece hayatı iddialarında ise nouma sendromuna dönüyoruz. ingiltere'den gelen kazım değilde swp olsaydı, ya abi adamlar nasıl rahat ya hem takılıyorlar hem işini yapıyorlar derdik.

    ilk geldiğinde kazım'ı ben de istemiyordum, hem çok formsuzdu hem de bir serdar özkan örneği yaşamıştık. ancak geldiği günden beri ortaya koyduğu performans, aldığı rakam, mücadelesi ve yedek kalmayı sorun etmemesiyle önce saygımı sonra sevgimi kazandı. aydın'ın yıllardır veremediğini yarım sezonda verdi, üstelik galatasaray'ın çocuğu aydın'dan en az 10 kat daha fazla mücadele ederek..

    ezcümle; önyargılarınızı yıkın, sevemiyorsanız bile bu adama saygı duyun, çünkü bunu fazlasıyla haketti...
App Store'dan indirin Google Play'den alın