• 29
    sahip olduğu berbat yazım tekniği ve imla bilgisi sözlüğün neresinde yazdığı farketmeksizin göze batmaktadır. kendini kırk yıllık yazar sanıp sözlüğü hıncal uluç triplerinde izleyenler amacını tam olarak saptayıp moderatörlere geçer not vermiş belli ki ama bu arkadaşlar on yıldır bu yazarlık hakkı ile bir türlü potansiyeli olduğu halde gerekli evrimi geçirememiş bu yazarı savunmaya devam etsin, bazı insanlar biliyor ki bazı gelişimler olumlu destekle değil, olumsuz tepkiyle gelir.

    deplasman cocugundan da atlanteandan da verim bekliyorsun, deplaseyi ıslıklıyorsun, kovuyorsun, atlateana aşıksın. ne iş? aynı şey kalifiye jurnal için, haldunustunelinsactokası için, childofbodom, aziz matta için hatta hagi, nkfvas için bile geçerli. bu adamların hepsi her hatalarında darağacına çekilirken atlantean'ın bütün beceriksizlikleri adam sanki puf ayıymış gibi sevimliliğe, şirinliğe yorulup hasıraltı ediliyor. tamam her dakika entry giriyor, çoğu zaman sonuca ulaşmasa bile takdir ediyorum, galatasaraylı olduğu için ayrıca sevilmesini de anlıyorum ama bir yerde de tepki vermek lazım. çaylaklık entrylerinde değil ama sezon içerisinde müthiş klavyesini görücüye çıkarınca, iyi bir sözlükte nasıl göze batacak göreceğiz.

    ben adam yazı yazamıyor, entry giremiyor diyorum, sen gelmiş ama öyle değil, böyle yazıyor diyorsun. ben de diyorum ki moderasyona geçsin, çok mu farkeder? adam yazı yazamaıyor, bilgi aktaramıyor, habire alıntı dönüyor. atlantean da farkında habire ellerini açıp "ah be allahım, yine mi beceremedim" diye öykünüyor, sen yine de görmek istemiyorsun.

    şu sözlük hele bir otursun da...

    kaynakça: http://gss.gs/726391
App Store'dan indirin Google Play'den alın