• 59
    tespitleri oldukça doğru. isterseniz bakalım:

    öncelikle kahraman > küçük osman demişler ve yüzde yüz haklılar. hatırlayın ben ölünce bilyelerim sende kalsın diyebilen bir çocuk değil miydi kahraman? osman gibi ağlayarak değil, ağlamadan bakışlarıyla bizi delip geçmedi mi soruyorum sizlere.

    sonra kırmızı tuborg. hala efes içenlere tokat gibi cevap vermişler. ha ben tuborg gold içerim ama kırmızı da efsane kabul edelim. beğenmeyen mariachi içsin amk.

    bir soru daha. browni ile mi büyüdün eti cin'le mi? bana bunun cevabını ver. bozuk paralarını biriktirip bakkala koşmadın mı? elindeki paralarla kaç adet eti cin alınabileceği hesaplamadın mı? önce tırtıklı kenardan başlayıp sonra ortasına saldırmadın mı?

    tom ve jerry'de artık sıkılıp kediyi tutan sen değil miydin, şirinlerde niye gargamel'i es geçtin? gargamel şirinlerin anasını sik diye içinden geçirdiğini biliyorum, gözlüklü şirine sinir oluyordun. beni kandıramazsın.

    hababamda köylü ahmet: "nasıl gönderirsiniz bu pislikleri o tertemiz insanlara.onların kaleme silgiye deftere ihtiyacı var.onlara yardım edeceğinize onlarla dalga geçiyor, küçük göruyorsunuz.hiçbir işe yaramayan, asalak gibi yaşayan sizlerden nefret ediyorum.eğer anlayacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim, siz ondan da anlamazsınız.." derken için burkulmadı mı, ahmet'i ailenden biri olarak görmedin mi, ülkenin geleceği için umutlanmadın mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın