• 57
    zaytung klonu, ciddiye alınmaması gereken blog.
    saçma sapan kıyaslamalar gereksiz argümanlarla dolu.
    yabancı dilenciliğine gider yapıp bank asya şovenizmi yaparak bir yere kadar giderler.
    neyin dilencisi olacağımı sanamı sorucam amk!

    birde en son yazdıkları http://gss.gs/pi şu yazıyla tam bir sıçırtı durumu söz konusu olmuştur. "yarı galatasaray, yarı liverpool atkısı takanları tokatlayın" diye tavsiyelerde bulunmuş. millete tavsiyede bulunacağına götünü kaldırıp istanbula gelip kendisinin tokatlamasını tavsiye ediyorum. ya da en yakın gs store magazasına gidip camı çerçeveyi indirsin ve "siz kimsiniz lan benim magazamda yarı galatasaray yarı liverpool atkısı satıyorsunuz!" desin.

    galatasaray diyorsun. galatasaray maçına şöyle geleni böyle yaparım diyorsun blogunun sağ tarafında galatasaray forması giymiş ki genel olarak tüm taraftar tarafından sevilen bir adama çizik atıyorsun. bunun yanında fenerbahçe formalı bir oyuncunun resmini başüstü yapmışsın.

    uzun lafın kısası argo güzeldir sempatikdir ve yüzlerde talı gülümsemelere yol açar. fakat oradaki küfürleri okuyarak orgazm olucağıma sekiz yüz bilmem kaç pas ile gol atan takımı izleyerek zevke gelmeyi tercih ederim.

    http://altligsendikasi.blogspot.com/...n-sence-hangisi.html

    bu postu yazan arkadaşa gelince 16 kez yanlış pastan sonra gol atan takım o golün aynısını götlerini dahi yırtsalar atamazlar ama o üstte giydirdiğin takım bilmem kaç pas ile gol atma atraksiyonunu her maç yapıyorlar. yani ayda yılda bir alt lig maçlarından birinde supersonic bir pozisyon olacak bende görüp orgazm olucam diye bekleyeceğine git bilmem kaç pas yaparak gol atan takımı izle ki zaman kaybın olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın