• 513
    az önce kanal 24te güzel oyun adlı programda hayatını anlatan bir belgesel vardı,izlerken gözlerim doldu.tribünde ergen bir liseli olarak ona küfür ettiğim her an için kendime kızdım,tam o sırada veda konuşması yayınlandı "hakkınızı helal edin" diyerek veda etti galatasaraya başkan.o sıra asıl sen helal et,sana edilen küfürlerin çok daha fazlasını hakeden adnan polata ses çıkaramadığımız için,senin gibi hayatı galatasaray olmuş bir adama demediğini bırakmayıp,galatasarayı sömüren adnanlara sessiz kaldığımız için affet demek istedim ama çok geçti sanırım.

    aslantepenin temellerini atarken bir görütüsü vardı,23 nisanda tüm okul karşısında şiir okuyan çocuk gibiydi vallahi.son halini göremedi stadın,iyi ki de göremedi.15 ocakta yaşanan olayları görseydi,boşu boşuna emek verdim derdi herhalde.

    ölmeden önce galatasaray-trabzon maçının sonucunu sormuş.1-0 yenildiğimizi duyunca eliyle "ulan böyle işin" der gibi bir el hareketi yapmış ve baya üzülmüş,işte o an gittim ben.

    allah rahmet eylesin gerçek galatasaraylı,o zamanlar pek söyleyemedik şimdi söylesekte bi boka yaramaz ama "büyük başkan" !
App Store'dan indirin Google Play'den alın