resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1218
    hala bir bölüm galatasaray taraftarı tarafından kabullenilememiş oyuncu. yadırgamıyorum, belli oranda hakta veriyorum ama sırf fenerbahçe kariyeri göz önüne alınıp, ısıtılıp ısıtılıp benzer örneklerin verilmesi de abes kaçıyor.

    bakıyorsun adamın şu ana kadar ciddi bir falsosu olmamış. oynamış olduğu yarım sezonda önemli de bir katkı vermiş * ve vermeye de devam ediyor. keza fiziğine ve özel yaşantısına da özen göstermiş durumda. o yüzden pekte kafalarda sorun yaratmaması gerekiyor bana kalırsa. sonuç olarak yeni bir hayat tarzına bürünmüş durumda ve çok fazla şansını zorlayamayacağını kendisi de biliyor. ayrıca çocuğunun olması kendisini dizginlemesi ve karakteri anlamında da, belli şeyleri gözden geçirmesi anlamında ön ayak olmuştur diye düşünüyorum ki şu anda ki performansını da bu gelişmelere bağlıyorum.

    son olarak bu güne kadar bir şey yapmamış olması, bundan sonra yapmayacağı anlamına gelmez safsatasına gelecek olursak; eğer oyuncu bu durumunu sürdürmüş olsaydı, ne fatih terim onu kamp kadrosuna dahil ederdi, ne de pino'nun gidişine izin verirdi. oyuncu belli şeyleri doğru yapıyor olacak ki, fatih terim de ondan verim sağlamak için takımda tutma kararı alıyor. olay bu kadar ve bu kadarıyla da sınırlı kalmalı. çünkü ne kadar fazla büyütülürse büyütülsün bu konu, sonucunda zarar gören yine galatasaray olacaktır. taraftar ya da oyuncu değil.

    dip not: sabit fikirli olmamakta bir erdemdir. sırf zamanında adama falanca sözleri söyledim, o da çıktı iyi performans gösterdi diye olayın üstüne gitmek; yanan ateşe kömür atmaktan başka bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın