• 49
    ilk yarı itibarıyle sergilediğimiz oyun gayet mutluluk vericidir. savunma dörtlüsünde herhangi bir aksama yok, rakip forvetlere su verilmedi 45 dakika boyunca. kimse yanlış anlamasın ama, serkan kurtuluş'un uyanık ve pas yapabilen futbolunun bunda etkisi var. meira toparlamış, emre aşık standart kalitesinde.

    hücum hattımızda, bilhassa lincoln'de ciddi bir tutukluk var. sahaya henüz çıkmamış gibi lincoln, kafası başka bir yerde. baros yine yalnızları oynuyor ama genç bursaspor'un dinamizmine karşı beşli orta saha oynamak iyi fikir olduğu için taktiksel bir arızadan söz edemeyiz.

    bulduğumuz ilk 2 gol (devamı gelsin çünkü iddaada "4-6 gol olur" oynadım 2,55 ganyan peşindeyim) şanslı olduğumuz pozisyonlardı. baros'un kafa vuruşu rakibe çarpmasaydı tehlikeli bir vuruş olmayacaktı. aydın da takipçiliğinin karşılığını aldı belki ama, bu karşılık 10 yılda bir veriliyor futbolda, şanslıyız nitekim.

    bursaspor'un ikinci devre başında bastıracağı kesin. ilk 10 dakikayı hasarsız geçersek 2-3 gol daha buluruz, çünkü teknik fazlalığımıza çözüm üretemiyor ertuğrul hoca.

    çok kasmaya gerek yok, yeteri kadar koşup, iyi paslarla topu koşturursak farka gideriz.
    hadi bakıyım... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın