• 246
    iyimser bir yazar. her insanın beyni olduğunu düşünüyor mesela. yanıldığı insanlar çok oluyor bu yüzden ve bu insanlara laf anlatmaya çalışıyor. ne gerek var? adam beyinsizse beyinsizdir, niçin uğraşıyorsun ki? adam futbolu insan sağlığının önüne koyuyorsa sen buna nasıl laf anlatabilirsin? kafası ennn fazla bu kadar basan bir insana nasıl laf anlatabilirsin? ki bu beberuhiler tırnakları kırılsa oturup ağlayacak tipte adamlar.

    ben de bu insanların bacaklarının kırılmasını, ne bileyim aşil tendonlarının kopmasını ister miyim? bunu isteyecek kadar hayvan değilim, çok şükür ki. bunu isteyecek kadar medeniyetsiz ve cahil değilim. çok şükür ki aile terbiyem buna izin vermiyor. herkesin bu terbiyeyi almış olmasını bekleyemezsin. aileme buradan teşekkür ediyorum. ve sahadaki futbolcumun sakatlanmasını isteyecek kadar spor kültüründen habersiz değilim. içinden böyle insanlık dışı dilekler geçiren adamlar bir grip olsa, ayak bileklerini burksalar japon çizgifilmlerindeki bebeler gibi ağlarlar. ama buraya da gelip "keşke şu sakatlansa, bu sakatlansa" diye yazarlar. bu kadar insanlıktan çıkmışlardır çünkü. empati yetenekleri yoktur. bu tipler sadece askere gittiğinde, eline silah aldığında adam yerine kondukları için kendilerini de ancak karşısındakini yok ettiğinde adam zannederler. ancak o zaman adam yerine konurlar. onu bile hak etmezler aslında. bunlara o bile fazla... ya da gelip böyle sözlüklerde soytarılık yaparlar. elin maskarası olurlar. arkalarından dalga geçilerek konuşulur. saygınlıkları yoktur.

    sonra da insanlara "pis ergen" vs. diye saldırırlar. en kolay yol bu çünkü. birini beğenmedin mi? "ergen" de gitsin. karşısındakilere saygısı yok çünkü. nasıl olsun? insanlık yerine hacıyatmazlık öğrenen insanlardan ne beklersin ki? ben bu beberuhileri gördüğümde "acaba şimdi hangi aptallığı yapacak?" diye bekliyorum. ve her iyi niyetli insan gibi her yeni aptallıklarında yine de şaşırıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın