• 3
    12 temmuz 2011 tarihinde yayınladıkları duyuru ile futbolda şike operasyonu bağlantılı olarak adeta "mevcut pisliğin içinde biz halimizden memnun yaşamaya devam edeceğiz" mealinde açıklamar yapan kulüpler birliği ve ilhan cavcav açıklamalarına istinaden basında ve medyada çok ilginç bir şekilde fazla yer bulmayan bir konuyu, son derece doğru bir yaklaşımla kendi yönetimlerini eleştirerek sorgulamışlardır.

    --- alıntı ---

    siz değerli yöneticilerimize bir kaç sorumuz olacak

    şike ve teşvik olayı patladığında, aziz yıldırım ve fenerbahçeye ilk destek veren kişi olan ve geçmişteki icraatlarını da çok iyi bildiğimiz ilhan cavcav'ın, kulüpler birliği toplantısında önünüze koyduğu ve onaylamanızı istediği mektubu sahiplenmek yerine, bütün trabzonspor'luların yapacağı şekilde "hak ve adâleti gözetmeyen bu metni kesinlikle kabul etmiyor, içeriğine katılmıyoruz. " demenizi beklerdik.

    hadi bunu toplantıda yapmadınız...

    toplantı çıkışında okunan, sezonun ikinci yarısında, neredeyse karşılaşmaların yarıdan fazlasında şike ve teşvik pirimi verme suçundan emniyet, savcilik ve mahkeme kararı ile tutuklu bulunan aziz yıldırım ve fenerbahçe yöneticilerine destek vermek amacıyla "birlik ve beraberlik içinde" yapılan açıklama sırasında ilhan cavcav'ın arkasında yer almaktan ve sâdece dinlemekte kalmaktan rahatsız da olmadınız mı?

    kulübümüze yakışan tavrı sergilemek yerine, niçin cavcav'ın yanında, yâni haksızlık ve adâletsizliğin yanında birlik ve beraberlik içinde(!) yer aldınız?

    bugüne kadar her türlü üçkağıtçılıkla önü kesilen ve kesilmeye çalışılan trabzonspor'umuzun milyonlarca vefâlı ve cefâkar taraftarını, trabzonspor'un peşinde hayatlarını kaybeden ağabey ve kardeşlerimizi hiç mi düşünmediniz?

    hiç mi hatırlamadınız?

    içiniz hiç sızlamadı mı?

    bu yaşananlar bir şaka değilse, size sorumuz şu:

    siz gerçekten trabzonspor kulübü'nün mü yöneticilerisiniz?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın