• 1044
    ben bu kulübe baktığımda büyük bir pislik görüyorum. bir iğrenç eser. renklerini, takımını, kulüpçe veya taraftarlarınca herhangi bir olaya tepkilerini gördüğümde sadece tiksinti duyduğum bir camia.

    arkadaş herşeyiniz mi falso olur. en son 21 temmuz 2011 fenerbahçe shakhtar donetsk maçında tribün olarak basın mensuplarına yabancı madde yağdırdılar, küfür ettiler, yerlerinden kovdurup aziz yıldırım pankartı açtılar. yahu bu ne midesizliktir. hiç mi düşünmüyorsunuz bu adam gerçekten de şike yaptıysa, kulübünüzü lekelediyse? bu adam size ne verdi ki bu kadar çok seviyorsunuz? statınızdan kovduğunuz basın şimdiye kadar götünüzü yalayan haberler yaparken iyiydi de, şike soruşturmasının haberlerini ilettikleri için mi kaka oldular? iğrençsiniz ibneler.

    etkin bir taraftar olduğumdan beri aziz yıldırım fenerbahçe'nin başında. bu adam başta olduğundan beri bu camia olabildiğince küstah, kendini beğenmiş, kalitesiz bir elitistlik örneği gösteren bir camia. hala deniyor ki halkın takımı da bilmem ne. ya bi siktirip gidin lütfen. kendi taraftarları dışında herkesin ama herkesin nefret ettiği bir kulüp nasıl halkın takımı olabilir? başkanları ve ona uygun taraftar profili el birliğiyle kendilerinden nefret ettirdiler. zaten istedikleri de buydu. hem kendilerini tek görüp hem halkın takımı olmak nedir biri bana izah etsin. "cumhuriyet" goygoyuna da girmiyorum bak.

    biraz da kendi penceremizden bakayım. deniyor ki ezeli rekabet ebedi dost. abi var ya olmaz olsun böyle ezeli rekabet. rakip dediğin kaliteli olur, sana yakışır. seviyeni aşağı çekmeye çalışmaz. bunlar nedir ya? ya aklıma yazabilecek onlarca cümle geliyor ama şu kadar yazmam bile fazla. sonuçta fenerbahçe amınakoyim. ne kendimi yoruyorum.

    böyle bi entry girmek gibi bir niyetim yoktu ama söylemek istediğim 1-2 cümle vardı, shaktar maçında olanlardan sonra onları yazayım dedim daha konuya bile giremedim. neyse özet geçicem: umarım futbol takımı düşer ve geri gelmeleri de uzun sürer. türk futbolu şu fenerbahçe'nin durulmasıyla nefes alacaktır. fenerbahçesiz bir süper lig daha keyifli olacaktır. bir çok galatasaraylı görüyorum fenersiz olmaz, fener gaassaray maçları olmazsa olmaz diyen. afedersiniz de nah olmaz. o kadar güzel olur ki. şu koduğumun rekabeti sırf bize zarar oldu, hedeflerimizden sapıp başarısız olduğumuz her anda odak noktamız, yani derdimiz bunlardı dikkat edin. bunlar düşünce bizim de yolumuz açılacak. ve evet ligde rakiplerimiz trabzonspor bursaspor beşiktaş gaziantepspor falan olacak. sikeyim feneri de diğer rakipleri de. rakibin kim olduğunun ne önemi var benim yolumda amk ya?

    derdimi de tam anlatamadım ya neyse. hakettiğinizi bulun da rahatlayım lan. safi zarar kulüp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın