• 7
    son zamanlarda sözlüğü karıştıran bir numaralı tartışma konusudur.

    aslında bu konu hakkında bir şeyler yazmak istiyordum ama yazacak bir başlık yoktu , sözlük başlığı da çok geneldi açıkçası bu konu için. aziz insan matta iyi düşünmüş.

    bu adam beğenmeme timi ikiye ayrılıyor. birincisi hakikaten kimseyi beğenmeyen şımarık galatasaray taraftarları. ikincisi ise gündemdeki oyuncunun eksilerinin yanında artılarını da yazmasına rağmen birinci sınıftan bıkan yazarlarca bu time sokulan şanssız insanlar.

    birinci sınıfa örnek istiyorsanız ruud van nistelrooy , guti , luis fabiano başlıklarına girmek yeterlidir. özellikle forvetsizlikten ola ki gelseydi mehmet yıldız'a gerd müller muamelesi yapacağımız 2009-10 sezonu devre arasında nistelrooy hakkında yazılanlara hala şaşırıyorum. biz atletico madrid'e forvette arda'yı oynattığımız için elenip olası bir kupayı rakibe hediye ederken nistelrooy hamburg'da 35 maçta 12 gol gibi azımsanmayacak bir performans sergiledi. keza guti'nin de beşiktaş'ın geçirdiği rezil sezonda verdiği katkı ortada. rijkaard'ın pas galatasaray'ında tapılacak adamdı guti. en yakın örneği de fabiano. arkadaşım senin bu halde fabiano'ya sen gelme ulan ayı * deme lüksün yok. fabiano'yu beğensen de beğenmesen de yok işte. drogba ihtimali varken , ya da daha iyisi varsa gelmesin dersen anlarım , ama bu geleceğine kimse gelmesin yaaa dersen anlamam. kızarım. melo'ya mustafa sarp diyen adam var lan daha ne diyeyim işte.

    ikinci sınıf masum arkadaşlar ise bu aralar bir hayli muzdarip. en basitinden bugün birisi çıksa muslera'nın şu şu olumsuz özellikleri var dese asılır. niyeti sadece bilgi vermek , oyuncuyu tanıtmak olsa da nikinin yanında minimum (10) rakamını görür. haliyle bu da gelecek bir transferde sözlükçülerin kendi görüşlerini açıkça yazmasını engelliyor. insanlar olumlu görüşlerinin yanında olumsuzları da anlatmaya çekiniyor. benim sözlükten ricam bu arkadaşları diğerinden ayırabilmesi.

    özet olarak şunu demek istiyorum : melo gelirse forma falan almam arkadaş. bizim bidona verilecek paramız yok !
App Store'dan indirin Google Play'den alın