resim
Esteban Matías Cambiasso Delau
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Arjantin
  • 100
    bahsedilen rakamlar doğruysa, gelecekse bile çok büyük bir meblağa imza atacaktır hem de para peşin cinsinden. eee? sana ne lan sen mi parasını veriyorsun dürzü diyenleriniz mutlaka olacaktır. yo, parasını ben saymıyom -aldığım forma paralarını saymazsak tabi- ama durum da bu. sayılan bu paralar biz taraftarlara yarın kemer sıkma politikaları biçiminde yansıyacaktır. yani eğer beklentileri karşılamazsa sırf bir umut uğruna yarını hem de çok büyük bir meblağ pahasına riske edeceğiz. şampiyon olup şampiyonlar ligi marşını arena'da yankılandırma garantimiz henüz mevcut değil. bu gibi ümitvar transferin bir önceki örneği elano'ydu. gerçi elano o kadar da kötü değildi ama niyeyse pek tutmadılar, bize de tuturmadılar. tutturdukları şey ne yazık ki pek hoş değildi bizim açımızdan. şimdi de cambiasso gelecek büyük bir paraya. yaş kemale ermiş. peygamber olmadığına göre, para da peşin olduğuna göre hafiften bir kendini bırakma, sallamama, götleşmek göbekleşmek sendromu kendini gösterebilir. e kabaklığı kadim zaten arkadaşın.

    abi bu paraları biz neden bayılıyoruz peki? alemin en akıllısı biz miyiz? kimsenin aklına gelmiyor mu yaw şu adamı alalım da şampiyonlar ligi kupası'na gönül rahatlığıyla erişelim diyen? yok. ünal aysal abimiz de geçen açıkladı benim kulübe para aktarmamı iddia etmek galatasaray'a hakarettir dedi. e tabi, en akıllısı biziz alemin. lan sen de ne biçim adamsın cambiasso'ya dudak büküyorsun bre densiz he mi diyen diğerleri de uzaktan selam edecekler yine. yok, cambiasso markasına dil uzatmak kim biz kim. lakin, transferi sonrası muhtemel emplikasyonlar düşündürmüyor değil. yabancılara gösterilen ilgiden, ödenen fazla paralardan muzdarip bir çeribaşı çetesi de yok değil hani. bu başların basında da koltuklayanları mevcut.

    galatasaray bu paraları ödememeli. koskoca galatasaray katar ligi takımlarından biriymiş gibi lanse edilmemeli. daha rasyonel, daha satıldığında para kazandıracak; bununla birlikte daha efektif, daha istekli ve daha üretken adamlar lazım bize. politikamız bu olmalı. yarın öbür gün real madrid ayarında oluruz, arap şeyhlerinin el attığı takımlar kadar ekonomik gücümüz olur gider cambiasso'ları drogbaları ibreti alem için toplarız takıma. ama halihazırdaki vaziyette değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın