• 168
    bu yıl bizleri alternatif gs store ürünlerine itecek firma. ah be, zamanında almadık şu metin oktay parçalısını, şimdi ara ki bulasın...

    efendim zaman yokmuş da, bilmem ne! elit formalarımızı seneye göreceğimişik. hadi o gaziantepspor'dan bozma siyah formayı ve sarı t-shirtü anladık. ama parçalı için kafa patlatmanıza ya da belçika bilmem kaçıncı ligi için hazırladığınız formaları kopyalama zahmetine girişmenize gerek yoktu. bakaydınız ruh ne diyor, kral ne giyiyor, aynısını basıp yollayaydınız. istediğimiz şey tam olarak buydu.

    bir de, ''çuvala arma bassalar alırım, çok gassaraylıyım ben!'' diyerek, benim galatasaralılığıma bok süren arkadaş! bak canım, görüşüne saygım sonsuz. ama ben galatasaray armasını çuvala layık görmüyorum. o armanın üstünde durduğu şeyin bir kültürü olsun, her yıl garip sürprizlerle karşılaşmayalım istiyorum. kaliteli ve güzel olsun diyorum. sen de buna saygı duy.

    ben sakıp sabancı'nın torunu değilim. etrafımdaki pek çok renktaşım da öyle. pek çok şeyden fedakarlık edip aldığım formama dünyanın parasını bayılıyorsam, ''la bu hıyartolar önlerine ne atsak onu yer zati!'' mantığıyla kazıklanmak istemiyorum. bir şeylere tepki göstermek kimsenin galatasaraylılığından bir şeyler götürmez. aksine, bazı şeyleri düzeltmenin tek yolu, sesini yükseltmektir. tepkini ortaya koymaktır.

    ben galatasaray'a farklı yollarla da para kazandırıyorum. gs mobile ve gs bonus card kullanıyorum. gidip başka yerlerden t-shirt alacağıma, gerektiğinde iki kat fazlasını verip galatasaray t-shirtü alıyorum. hediye alacağım akrabam, arkadaşım galatasaraylıysa, hediyemi gs store'dan alıyorum.

    ama yok, forma dediğimiz şeye biraz özenilsin istiyorum, çok mu? benim takımım, türkiye'nin en büyük takımı, bez parçalarına sarılıp çıkmasın, büyüklüğüne yakışanı giysin değil mi? milyon dolarlık anlaşmalar bu sebeplerle yapılmıyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın