• 285
    armanın layık olduğu yerler vardır, tutup sıradan bir bez parçasına galatasaray armasını yapıştırıp ona tapamazsın. armayı o bezden ayırırsın öyle taparsın ona kimse bir şey diyemez ama iyi kötü güzel çirkin şu formaları ''her yeri reklam kapitalist düzene karşıyım ben'' diyerek elinin tersiyle itip de sahte, korsan -ya da nasıl nitelendiriliyorsa- formalara yönelen adamın ben ta amına koyayım, kaldı ki bunun sahtesinde de aynı reklamları taşımış oluyorsun sen o firmanın reklamını zaten yapmış oluyorsun sahtesiyle gerçeğiyle, reklamı veren firma amacına ulaşmış olur her türlü. beş lira yerine üç lira vermen ne senin kapitalist karşıtlığına karşıtlık katar ne de taraftarlığına taraftarlık, ne de kulüp kazanır. reklam panosu gibi gezersin yine.

    maddi gücün yetersizdir ona da kimse bir şey diyemez ama siyah formanın 64 lira gibi bir fiyata satıldığı ortamda sen gidip bunun korsanını alıyorsan gelme arkadaş o stada...

    bu sezonki formalar taraftar genelini tatmin etmeyen cinsten, beni de etmedi. forma kumaşları, detayları galatasaray armasının büyüklüğüne yakışır kalitede mi bilmiyorum henüz yakından inceleme fırsatım olmadığından ama her sezon forma almaya çaba gösteren biri olarak beğenmesem de edineceğim formalardan olacaklar.

    evet sıfır tasarıma 99 lira bayılacağım öğrenci halimle harçlıklarımdan arttırıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın