resim
Esteban Matías Cambiasso Delau
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Arjantin
  • 76
    parası neyse verilip alınması gereken futbolcu. oturup muhasebesini yapacak değilim. iyi bir kadroya ihtiyacımız var ve bu iyi kadronun en önemli parçalarından biri olacak cambiasso.

    ''geleceğin kadrosunu kuralım, çoh para bu topçular!'' mantığı, ilk yenilgi serisi sonrası derhal unutulacaktır. galatasaray bugününü çöpe atıp, geleceğin kadrosu peşinde koşma lüksüne sahip bir takım değil. günü de, geleceği de aynı anda kurgulama yetisine sahip olmalı. büyük takım olmanın sırrı budur.

    hem ''taraftar çıldırdı drogba'yı istiyor!'' hem ''aman o kadar para vermeyelim!'' olmuyor öyle. ne yazık ki bu ülke genci yaşlısı, bütün futbolcuların gelmek için yarıştıkları bir futbol ülkesi değil. iyi bir kadro için cebinizden piyasanın üzerinde paralar çıkmalı. böyle oyuncuları alıp, taraftarı tribüne çeken bir kadro oluştururken; bir yandan da altyapımızdan ve belki de dünya'nın çeşitli bölgelerinde kurduğumuz futbol okullarında yetişen yetenekli gençlerle o kadroyu takviye ederek devam etmek zorundayız.

    ''o çok para, bu çok yaşlı'' mantığı güdecek durumda değiliz. berbat kadromuzu toparlamak için gerekli transferlerin derhal yapılması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın